Bak Bakalım Blogumda Var mı?

12 Aralık 2016 Pazartesi

Clinique Aromatics in Black


Siyahın içinde ışıltıyı bulan kadınlar vardır. Cesaret ve detaylar ile işlenmiş, şık giyinen kadınlar. Bu kadınlar, karanlıkta yollarını nasıl bulacaklarını bilirler. Bu kadınlar için yeni Aromatics’i sunuyoruz. 
Derinliklerinde siyah amberin gizemini taşıyan Aromatics in Black.


İmzanız haline gelen koku artık daha da cüretkar. Yeni Clinique Aromatics in Black lezzetli meyve notaları ve egzotik çiçek akorlarıyla buluşarak sizi gizemli ve baştan çıkarıcı bir serüvene davet ediyor.

Üst notalarındaki çekici ve enerji dolu erik yaprağı, lezzetli pembe greyfurt ve canlı İtalyan bergamot kokuları ile Clinique Aromatics in Black anında dikkat çekmenizi sağlar.


Orta notalarındaki osmanthus ve portakal çiçeğinin birleşimi, sizi zarif bir çiçek buketinin ışıltısına davet ederken, yasemin ve zambak temel notaları vurgulayarak, kadınsılığın tüm yönlerini ortaya çıkarıyor.

Alt notalar sıcaklığı ve duygusalığı bir araya getirerek cüretkar bir aroma ile kadınlığın tüm duygusallığını içinde barındırır. Baştan çıkaran koku, laden reçinesi, güve otu ve çin baklası ile harmanlanarak yoğun ancak rahatlatıcı bir sıcaklık ile modern zarifliğin zamansız imza kokusu haline gelir.

Alerji testinden geçmiştir. %100 Parfümsüzdür. 
50 ML, 249 - 100 ML, 349



6 yorum:

  1. Fotoğrafta bir sorun var sanırım,görsel görünmüyor.Google aramasıyla buldum görseli.Şık bir ambalajı varmış...Sizi + ekledim.Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim.Sevgiler....

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım şimdi sorun düzelmiştir Yeşimcim :)
      Bakıyorum hemen...

      Sil
  2. canım görselde sorun var sanırım ama ürünü merak ettim :)

    YanıtlaSil
  3. Fotoğraf hala düzelmemiş canım. Merak ettim bu urunu.

    YanıtlaSil
  4. Canim fotograf gozukmuyor ama guzel bir urune benziyor

    YanıtlaSil
  5. Ümrancım, Nilgüncüm ve Kelebeğim; sanırım ve umuyorum düzelmiştir artık kızlar ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...