Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Eylül 2016 Perşembe

Dev Bitirme Projesi-2 Sonuc Raporu

Bildiğiniz gibi, Haziran ayının sonunda, yeni bir bitirme projesi başlatmış ve kendime de bitirmek için 31 Ağustos'a kadar süre vermiştim. Dün itibariyle tamamladığım süre içerisinde projemi ne şekilde sonuçlandırmışım, hep birlikte inceleyelim mi?

Yukarıda gördüğünüz 6 adet ürün içerisinden sadece NeolifeSkin Güneş Yanıkları İçin Jeli bitiremedim. Fakat, ürünü kullanma nedenini düşünürsek bitiremediğime sevindim elbette, çok şükür böyle bir sorunu fazlaca yaşamadık :)
Burada gördüğünüz 4 üründen, Toni&Guy Deniz Tuzu Etkili Şekillendirici Spreyi, kalanın yarısına kadar getirdim. Saçlarımı sıklıkla topladığımdan pek kullanamadığım doğrudur. Bu ay içerisinde umuyorum bitirebilirim. Nivea'nın vücut nemlendiricisini de bayağı azalttım, bu ay içerisinde bitenler arasında yer alacağı kesin.
Severek kullandığım ürünlerden oluşan fotoğrafta, gördüğünüz gibi sadece Lavera Firming Cilt İçin Sıkılaştırcı Serum kaldı. Düzenli kullanmama rağmen 2 aydan fazla kullanımlık ürün kaldığından sanırım, bitirmeyi başaramadım.
Acnemide Sivilce Karşıtı Mendiller ve Fem Tüy Dökücü Krem bitti, Lacinia scrub yarılandı. 
Ne yazık ki hiçbirini bitiremediğim ürünlerden oluşan bir fotoğraf oldu bu. Flormar'ın Ridge Filler ve Rapsodi'nin şeffaf ojesinin azalmış olması beni başarılı kılmıyor maalesef...
Fa'nın deodorantını bugün-yarın bitiririm, Cettua yağ emici mendiller ise bayağı azaldı.
Essence'nin BB kremini, özellikle bronz cildime uygun renkte olduğundan bitirmekte zorlanmadım. Bobbi Brown concealer ise, blog satışından aldığımdan kısa sürede bitirmeyi başardıklarımdan. Avon numune fondöten ise yarın biter :) Kötü haber; sanırım ben lip balm sevmiyorum :(
Estee Lauder far paletimde farları bitirdim, hatta allığı bitiremediğimden farların olduğu panlar doldurduğum birkaç farı bile tükettim. Allık bitmeden paleti bitirmiş saymadığımda kullanmaya devam. Loreal bazı ise sanırım daha sıklıkla kullanmalıyım. 
Catherine Arley Makyaj Sabitleyiciyle nedense vedalaşamadım. Umuyorum, bu ay taze bittiler yazımda yerini alır. Bebak krem ise neredeyse bitmek üzere...

Ve ilk bitirme projemde yer alan ürünlerin son durumu:
 Jel eyelinerler bir türlü benden ayrılmak istemiyorlar. Flormar Style Matic Eyeliner inanılmaz bereketli çıktı, sadece göziçine uygulamam da bunun bir sebebi olabilir. Bir bereketli ürün de Golden Rose'nin, gözaltlarımdaki morlukları kapatmak için kullandığım turuncu renkli ruju. Bitmiyor arkadaş!
Ve daha önce de birkaç kez bahsettiğim, kullanmaktan hayıflandığım, kullanmayı unuttuğum vs. ürünler. İte- kaka azalıyorlar işte...

Sonuç olarak; Haziran ayı sonunda 59 ürünle başladığım, 2. bitirme projemde 24 ürün bitirebilmişim. Kalan 35 üründen ise 13 tanesinin birkaç günlük ömrü kaldıysa 22 tanesi de bir sonraki projeme kaldı.  

Biraz başarısız bir proje gibi görünse de kalanların, ağırlıklı olarak renkli kozmetik ürünleri olduğunu gözönünde bulundurursak, "fena değil" proje olmuş diyebilirim. (O ojeleri niye dahil ettim ki projeye, kalanların rakamını şişirdi :)))  )

Yılbaşına kadar sürecek olan yeni projem birkaç güne yayında olacak... Hadi beni motive edin...

















18 yorum:

  1. Yanıtlar
    1. Burada yazdıklarımdan başka daha bitirdiğim bir sürü ürün oldu bu fotolardan :)

      Sil
  2. Başarısız derken? Biraz acımasız bir değerlendirme olmamış mı? Ben herhalde sıkıntıdan ölürdüm hepsini bitirene kadar! Özellikle o far paleti ve içindeki farlar nedeniyle seni tebrik ediyorum! Valla bravo İlknur'cum, kutluyor ve öpüyorum!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen de bir sonrakinde bayağı başarılıydın Başakçım :) Valla o konuda hiç taviz veremeyeceğim, mütevazi davranamayacağım, gururluyum :))

      Sil
  3. Maşallah diyorum, gerçekten ne kadar çok ürün bitmiş :) Nivea vücut kreminden memnun kaldınız mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Blanacım :)
      Yani.... Daa çok kuru ciltlere yönelik bir losyon. Kakao kokusu yoğun ve baskın. Yaz sezonunda tatile götürüp bitirmiştim bunu :)

      Sil
  4. Bence hiç başarısız bir proje olmamış, aksine baya başarılı =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler İlkecim, oldu galiba başardım. Sonrasında da buradan çok ürün bitti çünkü :)

      Sil
  5. Size maşallah diyorum şuan ben şampuan filan dışında çok zor bitiriyorum bakım ürünleri bir şekilde bitiyorda makyaj malzemelerim zorlasam da bitmiyor :))

    YanıtlaSil
  6. hay maaşallah!!! ben de böyle bitiriyorum ama uzun sürüyor birkaç ayımı alıyor, ama insan mutlu oluyor :D gerçekten tebrik ederim, harikasın =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Evrimcim .)
      Bu zaten 3 aylık bir çalışmanın sonucu :)

      Sil
  7. Valla helal olsun baya ürün bitmiş yine :)

    YanıtlaSil
  8. Bitince insan bir rahatlıyor değil mi? Şişenin dibini görmek gibisi yok. Gelsin o zaman yeniler. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl Nilgüncüm. Hem de elimde denenmeyi bekleyen ürünler varken :)
      Sevgiler...

      Sil
  9. Azalmış olması sizi başarılı kılmasa da, vallahi bravo:) şu bitirme projesinde gösterdiğiniz azim benim için hayranlık uyandırıcı.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Leydi :)) Elimden geldiğince bitiriyorum işte. Şimdi yeni bir proje daha başlattım, gidiyor bakalım :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...