Bak Bakalım Blogumda Var mı?

17 Eylül 2016 Cumartesi

Ayisigi Organik'te Naturelka Powders Urunleri: Sogan Tozu- Pancar Tozu

Birkaç hafta önce Ayışığı Organik'te satışa sunulan Naturelka Powders ürünleriyle ilgili bir paylaşımda bulunmuştum. Bugün, gönderilen lezzet paketinde yer alan 2 ürün deneyimimle sizlerleyim.
blog, blogger, naturelka, ayisigi organik, sebze tozu, kestane unu

1- Soğan Tozu:
Markanın en sevdiğim çeşitlerinden biri bu soğan tozu oldu. İnanılmaz pratik, tadı ve aroması yerinde olmasının yanısıra özellikle soğan kokusundan ve soğan tüketmekten hoşlanmayanlar için harika bir alternatif olmuş. 
ayışığı organik, naturelka, soğan tozu, sağlıklı yaşam, blog, blogger, urun yorumu
Her yemekte, her yeni lezzet oluşumunda mutlaka bir parça ekleyebileceğiniz soğan tozu bu yönüyle bile kesinlikle mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken demirbaşlardan. 

Ekmek, makarna, mantı, börek, yemek, köfte, sos vb. aklınıza gelebilecek herşey için güvenle kullanabilirsiniz.

125 gr.lık ambalajında satışa sunulan ürünün fiyatı 9,90 TL. Detaylı incelemek ve alışveriş yapmak için burayı tıklayabilirsiniz.

2- Kırmızı Pancar Tozu
Naturelka'nın, her çeşidinde gerçekleştirdiği; belli bir ısıda ve ürünün vitamin-mineral vs. kaybetmeden fırınlanarak kurutulmasıyla elde etme işlemine tabi tutulan kırmızı pancar tozu da hiçbir katkı maddesi eklenmeden paketlenmiş. 
pancar tozu, kırmızı pancar, blog, blogger, urun yorumu, yoğurt, sağlıklı yaşam
Birçok yemek, sos, hamurişleri, ekmek vs.de kullanımın yanısıra yoğurt içerisine katarak deneyimlediğim pancar tozu, gayet başarılı. Sanıldığının aksine kıpkırmızı bir renk vermediği hemen belirteyim. Özellikle Gökçe'ye özel yaptığım köftelerin içerisine de eklediğim pancar tozu, kesinlikle köfte içerisinde belli olmuyor. Sebzeden hiiiç hoşlanmayan kızım da bu sayede sebze tüketmiş oluyor. 
125 gr.lık ambalajında satışa ürünü detaylı incelemek ve satın almak için burayı tıklayabilirsiniz.




2 yorum:

  1. Çok ilgimi çekti mutlaka inceleyeceğim, teşekkür ederim canım :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...