Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Eylül 2014 Cumartesi

Farmasi Güneş Koruyucu SPF30 ve Güneş Sonrası Losyonu

Evet, artık sonbahar yüzünü iyide iyiye göstermeye başladı buralarda ama ülkemizin öyle güzel köşeleri var ki, Kasım sonuna kadar denize girebiliyoruz. O halde neymiş; Sihirlimavi güneş ürünü yazmak için çok da geç kalmış sayılmazmış :) Farmasi'nin ilk kez denediğim güneş ürünleri hakkında yazıyorum bugün.



Güneş Koruyucu SPF30: Özellikle de ozon tabakasının delinmesi nedeniyle güneşin zararlı etkilerini çok daha fazla yaşadığımız bu yıllarda yaz-kış güneş koruyucu kullananlardanım. Ve, her 2-3 saatte bir koruyucunun cilde uygulanması gerektiğini düşünüyorum. İşte, suya dayanıklı ve hassas ciltlerin de kullanımına uygun olarak üretilen bu koruyucu, SPF30 özelliğiyle cildi güneşin zararlı etkilerinden mümkün olduğunca uzak tutmaya çalışıyor.



Farmasi'nin güneş koruyucu özellikli 5 ürününden biri olan bu koruyucu, içerisinde bulunan aloe vera sayesinde iyileştirici özellikli. E vitamini ise, hepimizin bildiği gibi cildi besleyerek nemlendirme sağlıyor.

Krem formdaki ürün, cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve suya dayanıklı. Kullanım öncesi-sırası ve sonrasında cildimde herhangi bir gerginlik hissetmedim, cildim hep yumuşak kaldı. Kullandığım süre boyunca güneşten ya da koruyucu kremden dolayı herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Cilt tarafından kolaylıkla emilen, beyaz leke bırakmayan, hoş kokusu nispeten kalıcı ve suya dayanıklı bu ürünü aklınızın bir köşesine yazın derim.



Güneş Sonrası Losyon: Aslında Türk milletinin pek tercih etmediği bir üründür bu güneş sonrası ürünler. Halbuki çok gereklidir.

Krem formdaki losyon, yine aloe vera ve E vitamini içeriyor. Güneş altında ve suda geçirdiğiniz saatlerde cildinizin kaybettiği nemi kazanması ve cildi ferahlatması için gerekli olan bu ürün, yine cilt tarafından kolay emiliyor ve uygulama sonrası hemen kıyafetlerinizi giyebiliyorsunuz.


Hangi marka olursa olsun, güneş sonrası koruyucu içerikli ürün kullanı mutlaka dostlar. Yook, ben güneş-kum-deniz üçlüsünden sonra cayır cayır yanma hissini tüm gün yaşarım, bana birşey olmaz derseniz de siz bilirsiniz tabii.




Farmasi'nin, SPF15, SPF30 ve SPF50 koruma faktörlü koruyucu kremleri ve güneş sonrası losyonu ile kakao-shea butter-havuç özlü bronzlaştırıcı yağı mevcut. Dermatolojik olarak testten geçmiş ve onaylanmış ürünleri Farmasi temsilcilerinden ya da markanın kendi sayfasından satın alabilirsiniz.

*Basın ürünleridir, görüşlerim kişisel ve objektiftir.



4 yorum:

  1. Deneyimlerinizi paylaştığınız için tşk ederiz... Ürün siparişi ve kayıt için profilimizdeki linki tıklamanız yeterli...

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan tatlim :) günes münes kalmadi almanyada, ama zaten gölgeli havada bile kullanin diyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım. Avrupa'nın havası malum :) Pek güneş yok oralarda. Ama kremleri ihmal etmeden titizlikle kullanmak gerek ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...