Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Mayıs 2014 Cuma

Kişiye Özel Hediyelik Arayanlar İçin Bir Adres

Özel günlerimizde hepimiz, kendimizi daha da özel hissetmek isteriz değil mi? Bir de ismimizin ya da fotoğrafımızın yer aldığı bize ait olacak bir objeye bayılırız. Hele hele bir de hediye el emeği göz nuru olursa sanıyorum bizden mutlusu olamaz :)

İşte siz de böyle bir arayıştaysanız, vereceğim adres "Atölye Pudra" olacak. Etkinliğim sırasında kendisinden destek olmasını istediğim Ezgi hanım, seve seve bu teklifimi kabul etti ve geçtiğimiz cumartesi günü gerçekleştirdiğim "Anneler Günü Etkinliği"mde beni yalnız bırakmadı :) Etkinliğime katılan blogger arkadaşlarımın çocukları için birbirinden güzel hediyeleriyle bizlere destek oldu :)



Sevgili Ezgi Hanım; kişiye özel amerikan servisler, telefon kılıfları, magnetler, anahtarlıklar, t-shirtler ve kupalar tasarlıyor. Aşağıda birkaç örneğini bulacaksınız.







Bu hediyelerle mutlu olmayacak bir yakınınız olamaz bence. Ezgi Hanım'a, facebook sayfasından ya da info@atolye.pudra.com adresinden ulaşabilirsiniz.

*İlk fotoğraf hariç, diğerleri; Atölye Pudra'ya aittir.



2 yorum:

  1. ya bende atölye pudranın ürünlerine sahip şanslılardanım.çok sevdim servislerini.yakında bir kaç doğum günü var ve aklıma ilk gelen atölye pudra oldu.süper hediye olacak bence.kendisine birde buradan teşekkür etmek istedim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...