Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Kasım 2012 Çarşamba

Garnier BB Krem

Aslında bu yazıyı daha önce yayınlayacaktım ama hem denemek için biraz geç kaldım hem de denedikten sonra yayınlamak istediğimde bu ürün hakkında o kadar çok post yayınlandığını gördüm ki bazı blogger arkadaşlarım tarafından, dedim ben daha sonraya bırakayım :)
Son zamanlarda bayağı popülaritesi olan bu ürünü, sevgili Kavala'nın çekilişi sayesinde deneme fırsatı yakaladım. Krem, özellikle karma ve yağlı ciltlere yönelik bir kapatıcı. Nemlendirme, cilt rengini eşitleme, ışıltı verme, kusurları azaltma, gözenekleri sıkılaştırma, parlamayı kontrol etme, UV ışınlarından koruma gibi vaatleri var. Ben de bu vaatlerini yerine getirip getirmediğini test etmek için yaklaşık 10 gün kadar kullandım.
Deneyimlerime gelince;

Bir kere ürün sanki gereğinden fazla akışkan. Kapağını açar açmaz hemen akmaya başlıyor, bu da bazen gereğinden fazla ürün çıkmasına yol açıyor, bir de yağlı. Karma ve yağlı ciltler için üretilen bu ürünün bu kadar yağlı olması ne derece doğru, bilemiyorum. Daha önce hiç BB krem kullanmadığım için bu kremlere has bir özellik olabilir ama fazla akışkan olması beni birazcık rahatsız etti. Bir taraftan da bu özelliklerine rağmen krem, yüzümde ağırlık yapmadı, cildimde parlama olmadı ve kalıp gibi de durmadı, hatta sürdükten kısa bir süre sonra cildimle bütünleştiğini rahatlıkla söyleyebilirim.

Ürün vaatlerinden hangisi cildimde gerçekleşti, onları da söyleyeyim; cildimdeki renk eşitsizliklerini iyi kamufle etti ama kusur azaltma vaadi içinse kapatıcılığı biraz düşük olduğu için tamamen kusursuz ciltler için daha uygun olduğunu söyleyebilirim. Mesela bendeki lekeleri kapatmadı. Işıltı verme özelliği yeterli, Gözenek sıkılaştırma vaadi içinse sanırım tüpün bitmesini beklemek gerek.

Fiyatı, indirimsiz olarak yaklaşık 19-20 TL civarında. Genel olarak başarılı bir ürün, ancak ben, cildimde ufak tefek lekeler olduğu için fondöten kullanmayı tercih edicem sanırım.









2 yorum:

  1. Çok teşekkür ederim,güzel günlerde kullan canım.

    YanıtlaSil
  2. Sana ve firmaya tekrar teşekkürler kavalacım :))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...