Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Ekim 2012 Salı

Revlon Photo Ready Fondöten-Medium Beige

Maalesef ki Türkiye'de satılmayan bir ürün hakkında görüşlerimi paylaşıcam bugün sizlerle. Bunu, geçtiğimiz yıl bir blogger arkadaştan satın almıştım(Adını hatırlayamadım, üzgünüm) Tam da fondöten ihtiyacım varken ve hakkında bayağı olumlu şeyler duymuşken fırsatı kaçırmamalıyım düşüncesiyle hemen satın almıştım. İyi ki o fırsatı değerlendirmişim.
Fondöten, adından da anlaşılacağı üzere daha çok fotoğraf çekimlerinde tercih ediliyor. Ancak, benim gibi cildinizin aydınlık ve canlı görünmesini istiyorsanız tercihiniz bu fondöten olmalı.
Herşeyden önce kullanımı çok rahat. İster elinizle ister fırçayla sürün, yüzünüze çok kolaylıkla uygulayabiliyorsunuz. Pompalı şişesi sayesinde hijyenik. Birçok fondöten gibi cildinize yedirene kadar kurumuyor, ayrıca dokusu kadife gibi, yumuşacık. Sürdüğünüzde, yüzünüzde kalıp gibi durmuyor, hele ki bir de teninizle tam uyumlu bir renk yakaladıysanız yüzünüzde fondöten varmış gibi asla durmuyor.
İçeriği aşağıdaki fotoğrafta. Parfüm ve yağ barındırmıyor.. Ayrıca SPF 20 koruma faktörlü.

 Yukarıdaki fotoğrafta hiçbirşey sürmedim, damarlarım görüldüğü gibi gayet belirgin. Alttaki fotoğrafta ise fondötenin sürülmüş halini görüyorsunuz.Kapatıcılığı, gayet başarılı. İnternetten, rengini sadece tahmin ederek almama rağmen cildim tamamen uyumlu olan bir fondöteni satın aldığım için kendimi çok şanslı hissettirdi bana.
Bu fotoğrafta ise fondöten sürülmüş kolumun flaşlı çekilmiş halini görüyorsunuz. Minik ışıltıları burada belirgin çıkmış.
Dün yayınladığım Taze Bittiler postunda okuduğunuz üzere Eylül ayında vedalaşmak zorunda kaldım kendisiyle. Şimdilerde ise acaba bana bu fondötenden birileri bulabilir mi umuduyla yaşamaktayım.

1 yorum:

  1. Merhaba bende makyaj blogu sahibiyim aynı zamanda prof makyozum Yurtdısından gelirken bircok ürün getirdim ve blogumda satıyorum suan. İlginerise banada beklerim

    http://makeupbybgm.blogspot.com/2012/12/satyorum-revlon.html

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...