Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Ekim 2012 Perşembe

Neutrogena Yoğun Nemlendirici Gündüz Kremi

Geçtiğimiz Şubat ayında kullanmaya başladığım yoğun nemlendirici krem hakkında görüşlerimi paylaşayım sizlerle bugün.
Kremi, yoğun nemlendirici özelliği nedeniyle hem kışın kuru soğuğundan, hem de yazın sıcaklar nedeniyle nemsiz kalan ve kuruyan cildiniz için kullanabilirsiniz. Kremin vaadi; yoğun formülü sayesinde kullanıldığı andan itibaren cildi nemlendirmek ve 12 saate kadar nem seviyesini korumak. Ayrıca, SPF 15 koruma faktörü sayesinde cildi, güneşin zararlı etkilerine karşı korumak.
Kremin içeriği aşağıdaki fotoğrafta.
Yağsız olmasına rağmen, yoğun formüllü olması nedeniyle, krem, cilt tarafından, diğerlerine nazaran daha geç emiliyor. Ayrıca, alkolsüz ve parfümsüz. Bu da, özellikle hassas ve/veya alerjik ciltli kişiler tarafından, kendisini daha tercih edilebilir kılıyor.
Kremin, cildi nemlendirmesi dışında başka bir özelliği yok. Dolayısıyla alacak olanlar, kreme farklı anlamlar yüklemeden, nem ihtiyacı varsa bu kremi seve seve kullansınlar ;)


6 yorum:

  1. neutrogena sevdiğim bir markadır bu ürünü denemedim ama her zaman alternatif olarak neutrogenayı tutarım aklımda

    YanıtlaSil
  2. Dediğim gibi, aşırı sıcak ve soğuklara karşı cildi nemlendiren krem arayanlar için ideal ;) Benim de kullandığım ilk neutrogena ürünü :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Nemlendirici krem olarak bu aralar Bionem markasını tercih ediyorum. Yüz ve vücut bakımı için bir çok ürünü mevcut ve hepside gerçekten kaliteli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu aralar Vichy kullanıyorum ve çok memnunum :)

      Sil
  4. Paylaşımınız için teşekkürler. Hem fiyat olarak uygun hem de güvenilir bir marka. Alınacaklar listeme ekledim :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...