Bunu, geçen hafta kayınvalidemle birlikte yaptık. Dondurmayla ikram ettiğimiz baklavanın tadı tek kelimeyle harika. Tatlının en güzel yanlarından biri de hazır baklava yufkasıyla yapılıyor olması. Çok zahmetli gibi görünüyor ama bir taraftan da yapılışı çooook kolay.
Özellikle iftar davetlerinizde bu tatlıdan ikram edebilirsiniz. Şimdi sizi tarif vermek yerine fotoğraflarla başbaşa bırakıyorum.
canım detaylı görsellediğin için ayrıcaaa tşk ederim ellerinize sağlık gerçekten dondurmayla süper gider bende yapcammm bende bende
YanıtlaSilCanım benim mutlaka denemelisin, şimdiden afiyet olsun ;)
YanıtlaSilne kadar pratik ve lezzetli görünüyor,resimlerden anlaşılıyo ama ölçülü olarak tam tarifi olsaydı keşke..:)
YanıtlaSilKeisnlikle çok pratik Ceciliacım. Fakat, bunda ölçüye pek gerek yok dşye düşünüyorum. Tereyağını fotoğrafta görüldüğü kadarıyla yayıyorum baklava yufkasının üzerine ben de. Ecevzi, fındık desen istediğin kadar ekleyebilirsin. Fırına vermeden önce tepsinin üzerinde tereyağı gezdirmeyi unutma. Yine de aklına takılan olursa görüşelim ;)
YanıtlaSilAfiyet olsun tatlım.
Wooow harikasın arkadaşım.
YanıtlaSilTeşekkürler Nilgüncüm :)
Sil