Bir kapta, rendelenmiş kaşar peyniri, beyaz peynir, tuz-karabiber, pul biber ve nane gibi baharatları ekledim, biraz sıvıyağ ve tutması için de 2 yumurtanın beyazını koydum, güzelce karıştırdım.
Sonra bu karışımı da makarnanın üzerine döktüm. Ardından alttaki yufkanın tepsiye taşan kısımlarını üzerine kapattım.
Yufkanın üzerine 2 yumurtanın sarısını fırçayla yedirdim, küçük parçalar halinde de tereyağı koydum önceden ısıtılmış 180 derece fırında 20-25 dakika pişirdim.
Afiyet olsun...
ımmm hislerim beni yanıltmıyorsa son derece lezzetli ama bol kalorili bir yemeğe benziyor, tabi bu lezzete değermi değer olmalı :)
YanıtlaSilKesinlikle değer sevgili cecilia, tereyağı ve kaşarı azaltırsan sanırım vicdanını biraz rahatlatır ;))
YanıtlaSil