Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Eylül 2017 Perşembe

LR Aloe Vera Box Set

LR markasının en çok satan ürünleri arasında yer alan, pek çok kullanım alanına sahip, tüm aile bireylerinin güvenle kullanabileceği Aloe Veralı setten bahsedelim bugün.

Aloe Vera Acil Durum Spreyi, Aloe Vera Konsantre Jel ve Aloe Vera Propolis Krem'den oluşan 3'lü set, özellikle denedikten sonra "Her eve lazım" dediğim bir set oldu.

Tedavi edici değil; tedavi konusunda gayet başarılı bir yardımcı sayabileceğim ürünleri, tüm vaatleri konusunda deneyimlemedim elbette, ancak olumlu/olumsuz etkisini gözlemlediğim konularda fikirlerimi paylaşayım.

1- Aloe Vera Acil Durum Spreyi:
%83 oranında aloe vera bulunan acil durum spreyi; koruyucu ve iyileştirici özelliği fazla olan bir ürün. Yara, yanık, çarpma-vurma, burkulma ve morarma sonrası bölge yüzeyine sıkıldığında rahatlatıcı etkisiyle ilkyardım anlamında etkili bir ürün. Kızartma yaparken sıçrayan yağın verdiği sızı ve kızarıklığı anında aldığını gözlemlediğim sprey, hareketli miniğim için de iyi bir tedavi aracı son dönemlerde.
Kaşıntı, sinek ısırığı, saç tipi egzamalar ve cilt alerjisinde de önerilen sprey, ayak bölgesinde oluşan nasır-topuk çatlakları, mantar gibi sorunlar için de kullanılabiliyor.
2- Konsantre Jel:
En yüksek oranda aloe vera içeren konsantre jel, neredeyse saf aloe veraya yakın bir ürün olduğundan farklı kullanım alanları da mevcut. Kapanmış yaraları daha hızlı iyileştirmek, göz çevresindeki yağ bezelerini toparlamak için bile yeterli sayılan jel; cilt lekeleri, sivilce izleri, güneş ve hamilelik lekelerinin yanısıra yüz ve vücuttaki kılcal damarlar için de kullanılıyor.
% 90 aloe vera içeren jel şeffaf renkte ve serinletici etkiye de sahip. Etkiyi artırmak üzere acil durum spreyinden sonra da kullanılabileceği belirtilen jeli, sivilce sonrası iz bırakmaması nedeniyle ayrı bir sevdim.
3- Aloe Vera Propolis Krem:
Antibakteriyel ve iyileştirici özelliği oldukça fazla olan propolis kremi %79 aloe vera içeriyor. Özellikle egzama ve uçuk konusunda iddialı olan ürünü, sıklıkla uçuk sorunu yaşayan annemde deneme şansım oldu. Dudak kenarında ve aynı bölgede uçuk çıkan annem yine bu sorunu yaşayacağından bahsedince, hemen o bölge üzerine propolis kremini uyguladım. 2 gün içerisinde uçuk çıkmadığı gibi, sorun öncesi ortaya çıkan sızıyı da kesti bu krem.
Hafif kokusu ve kıvamlı yapısı bulunan kremi, yoğun nemlendirici özelliği nedeniyle el kremi olarak da denedim. Farklı sabun ve deterjanların etkisiyle ve bu aralar mevsim değişikliğini de gözönünde bulundurursak ellerimde oluşan kızarıklık ve hafif sızıyı da etkin biçimde iyileştirdi. İnanılmaz bir yumuşaklık hissi de verdiğini belirtmem gereken krem, bu anlamda kuru cilde sahip kişiler için de iyi bir alternatif olabilir.
Ürün; pişiklerde, sedef hastalığında ve nasır tedavisinde de kullanılabiliyor.
Sonuç olarak; Aloe Veranın şifası, LR kalitesiyle buluşunca böyle güzel bir set çıkmış diyebilirim. Ürünleri detaylı incelemek ve satın almak içinse LR bağımsız temsilcileriyle irtibata geçebilirsiniz.
Sağlıklı günler...

22 yorum:

  1. güle güle kullan canım bende aldım bundan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Duygucum, nasıl işe yarıyor değil mi :)

      Sil
  2. bu seriyi bende çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  3. her evde bulunması gereken bir set :)

    YanıtlaSil
  4. bu seti çok merak ediyordum ve içeriğinin ne olduğunu. açıklamalar için teşekkürler,her evde olmalı gerçekten bu set

    YanıtlaSil
  5. Gerçekten faydali bir set 😊

    YanıtlaSil
  6. Beğenilen güzel ürünler...

    YanıtlaSil
  7. LR ürünlerini bende çok seviyorum canım

    YanıtlaSil
  8. Acil durum spreyi her eve lazım :)

    YanıtlaSil
  9. Aloe Vera yaraların iyileşmesini hızlandırıyormuş. Burda bir arkadaşım kullanıyordu

    YanıtlaSil
  10. Bu seri merak ettiklerim arasında ,güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aralık ayında tekrar indirimli satışta Yasemincim, bir bak istersen...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...