Bak Bakalım Blogumda Var mı?

10 Temmuz 2017 Pazartesi

Canan Toprak Collection'dan Anne-Kız Kombin Ayakkabılarımız

#sihirlimaviyleannelergünü etkinliğime kızımı da götürmeyi planlamış, anne-kız kombinimizle misafirlemizi ağırlayalım istemiştim. Ancak, ne yazık ki geçtiğimiz Mayıs ayının soğuk ve hatta etkinlik günü hafif yağmurlu geçmesi nedeniyle kızımı etkinlik mekanına götürememiştim. Dolayısıyla sevgili Canan Toprak'tan gelen anne-kız kombin ayakkabılarımızı, ufaklığın da keyfini bekleyerek sizlerle tanıştırmak bugüne kaldı.
Sevgili Canan Hanım, etkinliğimle ilgili hiçbir detay sormadan, sadece 1 mesajımla talebimi OKlediğinde çok sevindiğimi itiraf etmeliyim. Uzun zamandır takibindeyken, birbirinden güzel kombin ayakkabılarından bir çiftine sahip olmak elbette mutluluk verici.

Sadece anne-kız değil; anne-oğul ve anne-baba-çocuk kombinlerine de imza atan Canan hanım, toptan ve perakende satış yapıyor. Canan Toprak Collection instagram hesabından da görebileceğiniz yüzlerce renk ve çeşitte koleksiyona sahip Canan hanım, sizden sadece renk-model ve ayak numaralarınızı istiyor. Size de heyecanla ayakkabılarınızı merak ve heyecanla beklemek düşüyor. 
El işçiliği ayakkabılar, hem de çocuğunuzla kombin olanları bence harika bir çalışma. Birkaç mağazada, yakın zamanlarda görmeye başladık ama bu kadar çok çeşidi bir arada bulmak zor. 

Benim tercihim bu mavi ayakkabılar oldu. Üzerindeki fiyonk detayının ayrı bir güzellik verdiğini düşündüğüm ayakkabılar gerçekten çok güzel. Topuk boyunu siparişiniz sırasında siz veriyorsunuz. Fiyonk olması tercihi de size kalmış.

Sayfasına girdiğinizde kaybolacağınızı düşündüğüm Canan Toprak'ın bir de instagram outlet hesabı var. O sayfayı da incelemenizi öneririm. Kombin ayakkabıların yanısıra tek numara ayakkabılara da uygun fiyata sahip olabilirsiniz. 

Topuk boyunun yüksek olması yine de rahat hareket etmeye engel değil. Bu nedenle hem benim hem de kızımın ayakkabılarının gayet rahat, şık ve güzel olduğunu da gözönünde bulundurursak, el işçiliği ayakkabılara 10 üzerinden 10 puan vermek şarttı.



Beni ve kızımı bu güzelliklerle buluşturduğu için Canan hanıma bir kez daha teşekkür ederim.

26 yorum:

  1. İkinize de çok yakışmış. Maşallah. ;)

    YanıtlaSil
  2. gerçekten çok şık seçimler yapmışsın canım :)

    YanıtlaSil
  3. Bir örnek pek güzel olmuş 😊

    YanıtlaSil
  4. anne-kız kombini çok güzel olmuş! Güzel günlerde giyin İlknurcuğum.

    YanıtlaSil
  5. Çekimler de çok güzel olmuş, ayakkabılarınız da. Bayıldım ya size. Öptüm sizi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler canım benim, biz de seni öpüyoruz :)

      Sil
  6. Çok uyumlu olmus ikinize de çok yakismis.

    YanıtlaSil
  7. Çok yakışmış ikinizide bayıldım

    YanıtlaSil
  8. Anne-kız kombininize bayıldım.Sayfaya mutlaka göz atacağım.Gerçi benim kız büyüdü.Ayakları daha bir büyüdü.Bakalım numaramız var mı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Filizcim, Canan hanım özel yapıyor ayakkabıları. Dolayısıyla istediğimiz numaraları sipariş verebiliyoruz :)

      Sil
  9. Ayy nasıl güzel olmuş ayakkabılarınız. Anne kız güle güle eskitin:)

    YanıtlaSil
  10. çok şeker olmuş ikinizin ayakkabılarına da bayıldım

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...