Bak Bakalım Blogumda Var mı?

1 Temmuz 2016 Cuma

Yves Rocher Kayısılı Peeling

Haftanın son günü, bazılarımızın çok sevdiği, bazılarımızınsa nefret ettiği bir ürünle ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

Yves Rocher'in cilt temizliğinde kullanılmak üzere satışa sunduğu kayısı özlü peeling, öncelikle mis gibi enerjik bir kayısı kokusuna sahip. İçerisinde bulunan kahverengi ve gayet sert partiküller, kayısı çekirdeğinden elde edilmiş.

Cildimi ölü deriden kurtarmak ve derinlemesine temizlik yapmak için haftada 2 kez kullandığım bu peeling evet cildimi temizledi, ancak ne yazık ki bu sert tanecikli partikülleri nedeniyle; hem de çok nazik bir şekilde uygulamama rağmen, ciddi anlamda cildimi tahriş etti. Alerjik bir reaksiyon yaşamadım, sırf bu nedenle haftada 1 kez uygulamayı denedim ama sonuçta bu tanecikler yüzümü çizdi.

Uygulama sonrası parlaklık vaadini yerine getirdiğini de söyleyemeyeceğim ne yazık ki. Belki, içeriğinde bulunan başka bir madde nedeniyle yumuşaklık verdiğini söyleyebilirim sadece.

Cildime bakım yapayım derken, onarmak zorunda kalmayayım diye ben de bu peelingi ellerime uygulayarak bitirdim. Kremsi yapıda olması nedeniyle uzun süre kullanmak zorunda kalmak ise bu kez ürünün dezavantajı oldu.

Siz, bu ürün hakkında neler düşünüyorsunuz? Ürün sizin cildinizde ne tür etki yaptı?


20 yorum:

  1. Bu peeling, benim de yüzümü çizdi. Tanecikleri çok sert ve suda erimiyor, hiç sevemedim. Sizdekinin ambalajı farklıymış :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanıyorum yakın zamanda ambalajı yenilenmiş.

      Sil
  2. Ben daha önce kullandığımda sevmiştim ama son zamanlarda hep çok sert olduğunu okuyorum. Acaba bunun da mı formülü değişti?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bilemiyorum Başakçım, birkaç yıl önce almıştım bundan 2 tane, bitirmem uzun sürdü işte bu yüzden :(

      Sil
  3. nefret etmedim ama bayılmadım da bir tane bitirdim bir daha da almam ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevgi-nefret ikilisini yaşamadan vedalaşman da iyi olmuş :)

      Sil
  4. bence fazla abartılmış bir ürün... ben kayda değer bir artısını görmedim kullandığım süre boyunca.. sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. Hiçbir peeling ürünü kullanmıyorum çünkü cildim kuru ve de hassas. Vücudumda ara sıra çok nazik ürün olursa belki ama yüzümde uzun süredir hiç...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bol bol nemlendirme durumu olacak sende :)

      Sil
  6. ben severek kullanıyorum fakar cildim yağlıya dönük karma. sanırım kuru ya da normal ciltlerde tahriş çizme gibi etkiler yapıyor, zaten aslında hassas, akneli ve kuru ciltlere peeling önerilmiyor. benim cildimde 2-3 dakika bekleterek maske gibi uyguladığımda da parlaklık ve canlılık veriyor. herkeste etkisi farklı olduğu için bu kadar sansasyonel bir ürün oldu galiba bu :D elinize sağlık, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim de yağlıya dönük karma ama çok rahatsız etti beni :(

      Sil
  7. Çok severek kullanıyorum kokusuna da bayılıyorum.:)Benim de hassas bir cildim var ama bir zararını görmedim ciltten cilte değişiyor.:) Bu arada bloğunu izlemeye aldım bana da beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben anlaşamadım ne yazık ki, başka marka ürünlerle devam edicem bakıma :)

      Sil
  8. Ben severek kullananlardanım hatta 2-3 kez üst üste aldım. Ama bu sefer doğum günü indiriminde almadım çünkü daha yumuşağını buldum :)

    YanıtlaSil
  9. Taneciklerinin iri olduğunu, ürünün fazla abartıldığını düşünüyorum :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tanecikleri, iri olmasının yanısıra sert :(

      Sil
  10. Yüzünüzü çizmesi çok kötü olmuş :/

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...