Bak Bakalım Blogumda Var mı?

31 Mayıs 2016 Salı

Kuzey ve Güneyin Gücünü Birleştiren Marka: Anne Nature

El değmemiş doğası ile Avrupa’nın en yeşil ülkelerinden biri olan Letonya’dan gelen bizler, İstanbul’da yaşayan doğa aşığı Letonyalı anneler, Anne nature’ i geliştirdik. Biz doğayı seviyoruz. Özellikle kendimizi ve çevremizi korumak için doğal ürünleri günlük yaşamımızda bilinçli bir şekilde kullanmaya yönelik gerekli donanıma sahibiz. Zengin kültürü, gelenekleri ve muhteşem insanlarıyla Türkiye bizim için eşsiz bir ülke. Bundan dolayı Letonya’ nın doğası, Türkiye’ nin zengin kültürünün bir araya gelmesiyle oluşan güç ve enerji ile bizler özellikle Türkiye’deki tüm kadınlar, onların çocukları ve aileleri için geniş tanınırlığa sahip ECOCERT sertifikalı organik cilt bakım-koruma ürünlerini geliştirdik.  
Resim 
Anne Nature fikrinin doğuşundan ECOCERT sertifikalı ürüne dönüştürülmesi iki yılımızı aldı ve sonuçta özellikle Türkiye pazarı için anne, çocuk ve aile temalı organik kozmetik bakım ürünümüz tamamlandı.   

Günümüzde "daha çok sat, daha ucuza üret, daha sesli reklam yap" felsefesiyle yönlendirilen bir tüketici bilinci yerleştirilmeye çalışılmakta. Hemen burada ve şimdi satın al, bugün tüket yarın sağlığımıza, hayatlarımıza, çevremize ne olursa olsun felsefesi bu.  

Oysa Anne Nature, üstlendiği sorumluluk gereği "nasıl yaşamalı ve tüketmeliyiz?" sorularını yanıtlayarak geliştirdiği 6 setten oluşan ECOCERT sertifikalı organik ürünlerde temel vücut bakımı gereksinimlerini ön planda tutmuştur.  Anne Nature en hassas tüketici segmenti olan kadınları düşünerek onların hamilelik ve bebek bakım zamanlarında kullanılmak üzere bebekler, çocuklar ve anneler için özel içerikli doğal ve ECOCERT sertifikalı ürünleri geliştirmiştir.  

Anne Nature içeriği biyolojik olarak sertifikalandırılmış kuzeyde Letonya’ da yetişen doğal özlerden oluşmaktadır. Letonya’ da yazların kısa, kışların sert olması nedeniyle şifalı otlardaki koruyucu aktif madde yoğunluğu benzersizdir.  Kuzeyin bitki özleri güneyin doğal yağları ile birleşince özel etkili doğal kozmetik ürün üretildi.  

Bundan dolayı, Anne Nature ürünleri etkili fakat aynı zamanda güvenli ve hassastır. Çünkü paraben, hayvan atık ürünleri, propilen glikol, zararlı renklendiriciler ve kokular, mineral yağı, petrol ve petrol ürünleri ve diğer zararlı kozmetik kimyasal ve koruyucuları içermemektedir.  Anne Nature organik kozmetik ürünleri kadının güzelliği, bakımı ve herhangi bir zamanda iyi hissedebilmesi için üretilmiştir. Özellikle gebelik ve gebelik sonrası bebek bakımında, çocuk yetiştirirken çocuk bakımında ve yaşam boyu ailenin sağlıklı bakımı için üretilmiştir.  

Anne Nature  ekolojik ticareti  görünür (açık), samimi, sorumlu ve güvenilir olma ilkelerine bağlı olarak yapmaktadır. Bizim misyon ve özdeğerimiz doğa ve insan için sorumluluktur.  Ürünlerimizin üretim, kompozisyon  ve paketleme takımımızın ruhunu yansıtmaktadır. Bizler bu dikkat ve sorumluluğu tüketicilerimizle basit, etkili, uyumlu ve sağlıklı  bir şekilde - onlara doğa ile dengeli yeni bir yaşama biçimini göstererek paylaşmak istiyoruz. 

Ürün kataloguna ulaşmak için burayı tıklayabilirsiniz.
web: www.annenature.com
facebook: www.facebook.com/annenature
instagram: anne_nature

10 yorum:

  1. Ya çok güzel! Bayılıyorum böyle temiz içerikli ürünleri öğrenmeye! Teşekkürler tanıttığın için İlknur'cum, sevgiler!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Başak, kokusunu bir duysan, bunlar tam senlik ;)

      Sil
  2. ilk defa duydum ilginç denemek lazım..

    YanıtlaSil
  3. Letonya annelere teşekkür ederiz. Gerçekten çok güzel içerikli güvenli ürünler. Teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Nilgüncüm, dermatolojik testlerden falan geçmiş ;)

      Sil
  4. Yeni çıkan ürünleri hep senden öğreniyorum canım sağol:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim tatlım, kendini yabana atma, sende de ne cevherler var ;)

      Sil
  5. İlk defa duyuyorum yine sizden yeni bir marka öğrendim :))

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...