Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Mayıs 2016 Salı

El Emegi Goz Nuru Urunler Papatyam_Kokulutas'ta...

Dün bu yayınımda Gökçe'nin doğum gününe dair detaylardan bahsetmiştim. O detaylar arasında, tamamen tesadüfen, kızımın doğum gününe harika ürünleriyle katılan Papatyam Kokulutaş'tan bahsetmek istiyorum.


10 parmağında 10 marifet olan hanımları ayrı bir beğeniyorum. El becerisinin yanısıra, zevk ve uyumu başarılı bir şekilde kombinleyen, birbirinden güzel tasarımlar yapabilen, hayal gücü geniş hanımlar; özellikle de bu yönleriyle girişimci olabiliyorsa muhteşem!

Esma Hanım da, bu hanımlardan biri. Yukarıda bahsettiğim gibi, tamamen bir tesadüf eseri kendisini ve ürünlerini tanıdım.

Alçı tozuyla birbirinden güzel kokulu taşlar yapan Esma Hanım, çok şirin objeler tasarlıyor ve bunları uyumlu renklerle buluşturarak göz zevkine hitap eden ürünler yapıyor.



Her türlü organizasyona uygun ürünlerinin yanısıra birbirinden güzel alçı-cam-örgü işleriyle de evlerinizi ayrı bir güzelleştiren Esma Hanım, müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor, sorunsuz ve hızlı çalışıyor.


Zaten uygun fiyatlı ürünlerini müşterilerinin beğenisine sunan Esma hanım, toplu siparişlerde de fiyatları müşterilerinin lehine olacak şekilde düzenliyor.
Benim, Esma hanımdan talebim ise doğum günü konseptimize uygun olsun diye papatya şeklinde bebek kokulu taşlardan yana olmuştu. Özenle hazırlanmış ve gayet güzel paketlenmiş ürünler, belirtildiği gün elimdeydi.

Birbirinden güzel ve cazip fiyatlı ürünlerle özel günlerinize dair hoş hatıralar bırakmak, evinizin dekorasyonunda harika objelerle değişiklik yaratmak isteyenler ve birbirinden güzel elişlerine sahip olmak için iletişim bilgileri:

Instagram: Papatyam_Kokulutas
Telefon: 0 534 820 61 45

9 yorum:

  1. ayy ne şirin olmuşlar çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  2. Baykuşlar çok tatlıymış, bir de o şeffaf taşlar dikkatimi çekti. Eline sağlık yapan kişinin, sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. maşallah ne kadar ince çalışmış.Ben obje hiç almıyorum ama ileride özel günlerde gerekli olursa diyerekten not ediyorum Esma Hanımı. Kendisine başarılar ve bol kazançlar diliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Özel günlerde ve organizasyonlarda gönül rahatlığıyla tercih edilebilecek, temiz işli tasarımlar ;)

      Sil
  4. çok hoş şeylermiş ihtiyacım olduğunda buraya bakacağım direk..

    YanıtlaSil
  5. Esma hanımın ellerine sağlık.Gökçe'ciğimin de doğum günü kutlu olsun ♥

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...