Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Nisan 2016 Perşembe

41nar Hakkinda...

Gün geçmiyor ki, yeni bir online ticaret sitesi hayatımıza girmesin, bizi yepyeni fırsatlarla tanıştırmasın. Bugün, tanıyacağımız firma; 41'in uğuruna, narın bereketiyle hayatımıza giren www.41nar.com

2016 yılında kurulan firma, İstanbul'da faaliyet gösteriyor. Kadın-erkek-çocuk ve genç yaşlı her kesime hitap eden ve geniş ürün yelpazesine sahip olan firmada birçok ünlü marka ürünleri satışa sunulmuş.

Kozmetik, dermokozmetik ve sağlık ürünlerinden oluşan 200 farklı markanın yaklaşık 2000 farklı çeşidi, sitede anne-bebek, güneş bakım- cilt bakım- yaşlı bakım- saç ve vücut bakımı- makyaj ve parfüm sınıflandırmasıyla, çeşitli indirimler ve cazip fiyat avantajlarıyla bizleri bekliyor.

85,00 TL ve üzeri alışverişlerde ücretsiz kargo avantajıyla alışveriş yapmamıza olanak sağlayan sitede hoşuma giden güzelliklerden biri de 100,00 TL ve üzeri alışverişlere özel cam tasarım 2'li Nar aksesuar hediyesi. Üstelik, bu hediyesi de katlamalı olarak tarafınıza gönderilecek.
 
Youngblood, Mavala, Dermalogica, Vichy, Eeose, Avene, Mustela, Bioderma, Ducray, Topicrem, Cosmed, Bella B, Sudocrem gibi birçok kaliteli markayı bünyesinde barındıran firmada, bu ürünleri uygun fiyatlara temin etmek mümkün.

Siteyi incelediğimde gözüme çarpan başka bir güzellik de "Fırsatlar" sekmesinde yer alan, gerçekten araştırdığımda ciddi anlamda düşük fiyatlı ürünlerin bulunduğu "Bizden Ucuzu Yok", her ay belli ürünlerin indirimli satışa sunulduğu "Ayın Ürünü" ve başka sitelerde pek de bulamayacağınız; çeşitli ürünlerin toplu halde satıldığı "Paketler" bölümleri. Bu bölümleri sitede detaylıca incelemenizi öneririm.


Yeni kurulan firma, satış sitesinden ve benim alışverişim sırasında yaptığım görüşmelerden gözlemlediğim kadarıyla müşterilerinin görüş ve önerilerine değer veriyor. Müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğunun en önemli göstergesi ise; ürünleri detaylı inceleyebileceğiniz sayfalarında, ürünle ilgili her türlü eleştiriyi iletebileceğiniz bir bölüm bulunması.
Şu aralar özellikle Mavala marka ürünlerde indirimin yanısıra "Bizden Ucuzu Yok" avantajıyla markanın farklı çeşitlerinde ekstra indirimli alışveriş fırsatı yakalamanız için hemen siteyi inceleyin derim.


9 yorum:

  1. Sitenin fiyatları da hediyeleri de çok cazip görünüyor! Aklımda olsun, çok teşekkürler tanıttığın için! Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Başakçım, özellikle indirimli ve cazip avantajlı alışveriş için iyi bir alternatif :)
      Sevgiler..

      Sil
  2. Şimdi siteye bir girip, göz atacağım. Paylaşım için teşekkürler canım :)

    YanıtlaSil
  3. Bilgilendirme için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. ay bakayım hemen o mavala ojelere :-))

    YanıtlaSil
  5. Sayfayı gezdim fiyatlar gayet uygun yeni Bir site olduğu için güvenmeli miyiz bilemedim güvenlik sertifikası vardır umarım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Elbette, güvenlik sertifikası mevcut. Ben de dikkat ederim buna.

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...