Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Şubat 2016 Salı

Rituel de Beaute Urun Deneyimlerim

Hepinize merhaba.

Pratik ve işgören ürünler arasında birçoğumuzun severek kullandığı Rituel de Beaute markasına ait 3 ürün hakkında olacak bugünkü yazım. Çeşitli blogger etkinliklerinde tanıştığım ve kullandığım anlarda tanıdığıma bir kez daha memnun olduğum ürünler sırasıyla gelsin şimdi...

1- Özel Günler İçin Isıtıcı Bant: Biz bayanların PMS dönemlerinde rahatlamamızı sağlayan bu bantlar; özellikle sancılı geçen süreçte bizleri rahatlatmaya yönelik üretilmiş.

Dikdörtgen bir yapıda olan bantların bir kısmı yapışkanlı. Bu bölümü çamaşırınıza yapıştırdığınızda, bant içerisinde bulunan minik taşımsı nesneler ısınıyor, bu sayede bantlar vücudu gevşeterek sancıyı neredeyse yok ediyor.

Bantlar ince yapıda olduğundan dışarıdan belli olmuyor bu sayede dar kıyafetlerinizde bile rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tek kullanımlık bu bantlar, yaklaşık 8-10 saat süreyle etkili.

Bu ürünle ilgili bir ipucu vereyim size; bantların ısıtıcı özelliği olduğundan, ürünü ayaklarınızın altına ve/veya belinize de yapıştırabilirsiniz. Yani, sadece PMS dönemlerinin değil; üşümeye ve üşütmeye karşı ısınmak için de bu bantları kullanabilmek mümkün. Yalnız dikkat; bantı cildinize değdirmeyin.

2- Diş Temizlemeye Yardımcı Pratik Mendil: Diş macunu ve fırça kullanamayacağınız durumlarda kurtarıcınız olacak bu mendiller, parmağa takılarak uygulama sağlıyor. Peteğimsi dokusu ve nane-mentol tadında bu mendiller, küçük kolonyalı mendiller gibi ambalajında gayet hijyenik.

Mendili kullandıktan sonra diş fırçalamada olduğu gibi ağzınızı suyla çalkalamaya gerek olmayan bu ürün, ciddi anlamda tam bir kurtarıcı.

Kutu içerisinde 8 adet bulunan paket susuz-fırçasız ve macunsuz diş temizliğinde en iyi yardımcılarınızdan olacak.

3- Burun Bandı: Kaliteli bir uyku, yeni başlayacak güne zinde başlayabilmek için herkesin ihtiyacı olan en önemli şeylerden biri. Ancak, burun tıkanıklığı, geniz eti ya da solunum yollarındaki sorunlar nedeniyle bazı kişiler geceleri burun tıkanıklığı ve ne yazık ki kötü bir horultuyla geceyi geçirebiliyor.

Bu tarz sorunlara karşı birçok çözüm yolu bulunuyor. Bunlardan geçici ama en basit ve kolay yöntemlerden biri de burun bantları.

Orjinal boyu içerisinde 10 adet bulunan bantlar tek kullanımlık. Burun kemiğinin ortasına takacağınız bantlar sayesinde ferah nefes alarak rahat bir uykuya kavuşabilirsiniz.

Benim değil ama, ne yazık ki eşimin böyle bir sorunu var. Rituel de Beaute ise bu anlamda en çok kullandığı marka. İçerisinde ilaç barındırmayan ürünün, herhangi bir yan etkisi de bulunmuyor.

Marka, diğer ürün çeşitleriyle birlikte BİM ve Gratis marketlerde satışta.

*Etkinlik ve etkinlik sponsor ürünüdür. Görüşlerim kişisel ve objektiftir.

14 yorum:

  1. ne açıklayıcı bir yazı olmuş,teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. diş temizlemeye yardımcı olan mendilleri merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Anı kurtarmak için yeterli ayrıca pratik :)

      Sil
  3. Diş temizleme mendilleri çantada bulundurmalıkmış. Ben siyah nokta burun bandını kullanıyorum, çok memnunum. Bu arada çekilişime de beklerim :)

    YanıtlaSil
  4. ısıtıcı bantlardan kullanan arkadaşlarım memnun ben hiç denemedim.. diş temizleme mendillerini de bir seyahate falan saklıyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Isıtıcı bantları, soğuk havalarda ısınmak için bile kullananlar var :))

      Sil
  5. Diş temizleme mendili iyiymiş. Bazen olmadık durumda ihtiyaç olabiliyor..

    YanıtlaSil
  6. içlerinde en çok diş temizleme mendilini merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BİM ve Gratislerde satılıyor, mutlaka denemeni öneririm :)

      Sil
  7. Diş temizleme mendili çok dikkatimi çekti deniycem mutlaka:) iyi günlerde kullanın

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...