Bak Bakalım Blogumda Var mı?

31 Aralık 2015 Perşembe

Taze Bittiler- 62

Yılın son gününün yazısı, geçtiğimiz Kasım ayında bitirdiğim ürün deneyimlerime yönelik olsun :)


1- Hobby Kremli Protein Şampuanı: Dev Bitirme Projemde yer alan ürünler arasında yer alan bu şampuanı, daha çok fırça temizliğinde kullandım. Markanın, kendine has kokusunun fırçalarımda kalması ve iyi temizlemesi nedeniyle tekrar alırım.

2- Naturelle Nutri-Ox Dökülme Önleyici Şampuan: Sanıyorum Amerika'dan ithal bu şampuanı çok çok severek kullanmıştım. Ferahlatıcı ve uygulama sonrası rahatlatan nane kokusunun etkisini de çok beğendim. Detaylı yazım burada.

3- HC Hair Care Ovex Hızlı Saç Kurtarma ve Canlandırma Terapisi: Kesinlikle ayrı bir deneyim yazısını hakeden bir ürün. Saçlarıma bakım yapmasına, yumuşatmasına hayranım. Ayrıca, kimileri için iyi, kimileri için kötü haber; saçları inanılmaz hızlı uzatması :)

4- Yves Rocher Florida Portakalı Özlü Duş Jeli: Markanın duş jellerini çok seviyorum ama biraz daha kalıcı koku ve biraz daha büyük ambalaj, kendisine çok yakışacak...
 5- Lady Speed Stick 7/24 Deodorant: Eskisi kadar verim alamamaya başladım. Farklı bir markayla yola devam...

6- ShGlam Saç Maskesi: Alışveriş Baykuşu ziyaretimiz sırasında hediye edilen ürünü küçük boy olması nedeniyle 2 kez kullandım. Parlaklık verdiği yönünde vaadi var ancak sanırım bunun için ürünü uzun süre kullanmak gerek. Bunun dışında saçlarımı yumuşatması ve kolay tarama sağlamasını sevdim.

7- Priori Yüz ve Vücut Peelingi: Uygulandığı bölgeyi tahriş etmeyen mikrotanecikli yapısını çok çok sevdim. Özellikle duş sırasında kullandığım bu peelingi bulabilirsem tekrar alıcam.

8- SESU Tüy Dökücü Krem: Kısa kollu üst kıyafetlerimi daha rahat kullanabilmek için kolaarıma uyguladığım ürünü sevdim. Diğerlerine nazaran daha kısa sürede etkisini gösteriyor.

9- Garnier Vitamin İçeren Jel Temizleyici: Sabun içermediği için cildimi germeyen ve ferahlatıcı kokusuyla sevdiğim ürünlerden. Ara ara alır, kullanırım. Burada da deneyimlerimi paylaşmışım.

10- English Home Leylak Özlü Vücut Losyonu: Losyon ama fazla likit kıvamlı bir üründü. Bitsin diye uğraştıklarımdan...
11- Pure Beauty Nar Özlü Antioksidan Göz Maskesi: Watsonslarda bulabileceğiniz ürünü ara ara kullanırım. Göz çevremi çok rahatlatan bu ürünü seviyorum. Detaylı yazım burada.

12- Fresh'n Soft Kuru ve Hassas Ciltler İçin Aloe Veralı Makyaj Temizleme Mendilleri: Özellikle geçtiğimiz aylarda seyahatlerimde hem pratikliği hem de işlevselliği nedeniyle çok severek kullandım bunu. Cilt tipime uygun olmamasına rağmen, gittiğim soğuk mu soğuk şehirlerde çok işime yaradı.

13- Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Pedleri: Markanın 2 farklı ürün çeşidi içerisinde tercihim bu pedlerden yana. Hem dikişleri rahatsız etmiyor, hem de tok duran bir yapısı var.

14- Organyc Cotton Bebekler İçin Islak Mendil: Gökçe için çok severek kullandığım sağlıklı ıslak mendilleri bitirmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Markanın diğer ürünleriyle birlikte detaylı yazım burada.
 15- Yves Rocher Express Göz Makyajı Temizleyicisi: Kullandığım göz makyajı temizleyicileri içerisinde en en en sevdiğim. Elimdekileri stokları bitirdiğimde kesinlikle bunu alıcam.

16- La Roche Posay Termal Su: Özellikle duş sonrası yüzüme kullandım. Farklarını anlayamadığımdan termal sularda marka tercihim yok. Genel anlamda kullanılabilir ürün.

17- Durance Başucu Parfümü- Kum ve Deniz: Adı bile egzotik parfümün kokusu gerçekten enfesti. Bitmesin diye gözünün içine baktıklarımdan. Fakat, artık vedalaşmak gerekiyordu, detaylı yazısı burada.

18- Clinique Vücut Peelingi: Hafif nane kokusuna sahip, mikrotanecikleri bulunan peeling, duş sırasında inanılmaz rahatlatan bir üründü. Gerçekten çok severek kullandım.


19- Gabrini Elegant Oje-358: İçerisinde belli belirsiz gold ışıltıları bulunan bu bordo ojeyi bulan, gören varsa mutlaka haber versin arkadaşlar. Bitirdiğim 3. şişe ve ne zaman tırnaklarımda bu ojeyi görseler numarasını sordular. Burada ve burada 2 farklı şekilde kullandığım yazılar yazmışım.

20- Cyrene Organic Shea Butter: Çok amaçlı ürünü ben daha çok dudak balmı şeklinde kullanarak bitirdim. Marka ve ürünlerini seviyorum.

21- Nivea Siyah Nokta Temizleyici: Hem çene hem de burun bölgesinde bulunan siyah noktaları temizleme özelliğindeki bantlar, harika! Ayrı bir yazı geliyor.

22- Numuneler:
Seyahatte kullandığım Dalton markalı yüz maskesi ve 2 farklı markaya ait parfüm numuneleri. Keşke Bargello, şişe üzerine hangi parfümün numnesi olduğunu belirtseydi...

Özellikle Dev Bitirme Projem nedeniyle ekstra ürün bitirmek için çaba sarfettiğim doğrudur. Görüyorum ki, projemde yer alan tüm ürünleri bitiremesem de birçoğu bu yazımda yer aldı. Aralık ayında bitirdiklerim ise önümüzdeki günlerde blogumda olacak.


8 yorum:

  1. valla dev bitenler olmuş bunlar :) yenilerine çokça yer açılmış :)
    iyi yıllar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, evet yenilerine yer açılmaya başladı yavaş yavaş :) Bitirme projem işe yarıyor ya, ona çok seviniyorum :)

      Sil
  2. pure&beuty maskelerine ben de bayılıyorum. Çok güzel nemlendiriyor. Ovex harika bir maske, yalnız saçı hızlı uzatması için diplere sürülmesi gerek, sakın maske ya da kremi diplere sürmeyin aman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saç uzatmasından çok, saçlarımı yağlandırdığı gerekçesiyle saç diplerine sürmem bu tarz ürünleri. Fakat buna rağmen müthiş hızlı uzuyor saçlarım...

      Sil
  3. Stick deodorantları seviyorum ben. Diğerleri rahatsız ediyor nedense...İyi yıllar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi? Roll-ondan çok stickler daha iyi bence de :)
      Mutlu yıllar...

      Sil
  4. Priorinin o scrubini bende almistim cok memnun kaldim yanliz normal boyu 180 tl civarinda pahali baya ama guzel bir urun cidden.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, yüz ve vücut için kullanılabiliyor olmasına rağmen çok çok beğendiğim için sadece yüz bölgesinde kullandım ben de :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...