Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Kasım 2015 Pazartesi

Absolution la Creme du Teint(Light)

Hepinize mutlu haftalar...

Bugün hem içeriğiyle, hem işlevselliğiyle hemen hepimizin gönlünü fethedecek bir ürün hakkında deneyimlerimi paylaşıcam sizlerle...

Bana ithafen yazılmış açıklamalarında görüldüğü gibi, ürün aslında bir fondötenden çok çok fazlası.
Öncelikle şunu belirteyim; makyaj yaparken kullandığım ürünlerin aynı zamanda cildime bakım yapması; benim o ürünü sevmek için önemli özelliklerden biri. Bu ürünün de cildimi nemlendirmesini beğeniyorum. Ayrıca, son dönemlerde elimizden düşürmediğimiz BB, CC ve DD kremlerden ayrı ayrı edinmemize de gerek bırakmıyor.
Light ve medium tonlarında olmak üzere 2 farklı rengi bulunan ürünü, özellikle deniz tatilimiz sonrası koyulaşan cildimde kullanmak yerine cilt rengim açıldıktan sonra kullanmayı tercih ettim.Yine de kendi cildimden açık kalan fondöteni, pudra ile birlikte kullanıyorum.

Kokusu, organik olan her ürün gibi biraz değişik. Ancak, hemen belirteyim; uygulama sonrası o kokudan eser kalmıyor.
2 ürünü birlikte kullanmamın bir güzel özelliği de orta derecede kapatıcılığa sahip bu fondöteni, pudra ile birlikte uyguladığımda kalıcılığının ve kapatıcılığının artması oldu. İçerisinde ışıltı olmaması da kullandığım pudranın matlaştırıcı özelliğiyle uyum sağladı.

Güneş koruyucu özelliğinin yanısıra paraben, parfüm, suni nemlendirici vb. gibi kimyasal barındırmayan ürünün içeriği aşağıdaki fotoğrafta. 

Hayvanlar üzerinde test edilmeyen ve %99'u doğal, %48'i de bio organik içeriklerden oluşan ürünü Yaşam Dükkanı'nda dilerseniz seyahat paketi şeklinde, dilerseniz tanışma paketi şeklinde, dilerseniz de 50 ml.lik orjinal boy ambalajda temin edebilirsiniz.



6 yorum:

  1. Fotoğrafı çok beğendim sunumun harika olmuş hemen tıkladım ne bu diye :) İçeriği temiz ürünleri çok seviyorum şu ara elimdeki bb de bitti şimdi siteye bakıyorum tanışma paketi olması güzel denemek için.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Dilekçim, emek harcıyoum gerçekten ve daha iyisini, daha güzelini yapmaya çalışıyorum.
      Tanışma paketini mutlaka edinmelisin, deneyimleme şansı verilen bu tarz paketlerle orjinal boyunu alıp almayaya daha net karar verebiliyoruz :)

      Sil
  2. yeni kullanıyorum ve çok çok sevdim :-)) kokusu da hiç kötü gelmedi bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku hassasiyeti olnalar ve organik ürün kokularından hoşlanmayanlar için özellikle belirtmek istedim :) Yoksa bana da kötü gelmedi :)

      Sil
  3. Yaşam Dükkanı ürünlerini çok severek güvenle kullanıyorum ben de !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kullandıklarım içerisinde beğenmediğim olmadı benim de...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...