Bak Bakalım Blogumda Var mı?

9 Ekim 2015 Cuma

#umranlasonbaharamerhaba Sponsorlari

Geçtiğimiz cumartesi günü Konya'da gerçekleşen sevgili Ümran'la sonbahara merhaba dediğimiz etkinlikle ilgili ilk yazımı buradan okuyabilirsiniz. Gelelim, o güzel günde etkinliğe sponsor olarak destek veren firma ve ürünlere...

Fresh'n Soft, genel olarak ürünlerini beğendiğim bir marka. Kulak çubuklarını zaten yumuşaklığı nedeniyle çok seviyor ve genel amaçlı kullanıyorum. Islak mendillerimi ise yedeklemiş oldum. Ürünler hakkındaki detaylı yorumlarımı burayı tıklayarak okuyabilirsiniz.
Amutiya Cosmetic, son dönemlerde inanılmaz merak ettiğim bir markaydı. Fondöten ve gloss ikilisi hakkındaki yorumlarımı bu yazımda sizlerle paylaştım.

 Dax MixUp: Kullandığım saç ürününden çok memnun kalmıştım, bakalım bu vücut losyonu nasıl?
Cecile,'in uzun süre kalıcı lipglossunu çok merak ediyordum, yazısını da paylaştığım ojeleri de sevdiğim renklerden oldu :)
Topicrem, daha önce de kullandığım Temizleyici Losyon ve Nemlendirici Kremiyle bizlerleydi.
Pierre Fabre, bünyesinde yer alan markalardan ve yine çok sevdiklerimden farklı ürün çeşitleriyle bizlerleydi. Elancyl'nin başka bir etkinlikte hediye edilen selülit kremiyle birlikte bu karın yağlarını eritmekte kullanılan kremi denemeye başladım bile. Ürün hakkındaki detaylı yorumlarım bu yazımda.

Orkide Hareketi'nin gönderdiği ikili terracota farı çok beğendim. Hem renk tonları çok güzel, hem de aydınlatıcı gibi kullanılabilir.
Sansiro ürünleriyle ilk kez tanışıyorum. Ama her iki ürünün de tenimle inanılmaz uyumlu kokulara sahip olduğunu görmek inanılmaz mutlu etti beni :)
Cosmed, yine blogger dostu olması ve içeriği nedeniyle sevdiğim markalardan. Yine ilk kez deneyeceğim bir ürün daha oldu.
Renkli kozmetikte en sevdiğim markalardan Essence'den harika bir paket gönderilmiş. Her birini çok severek kullanıcam :)
Ve yine yeni bir marka, yeni bir deneyim. Alman menşeili Jansenn Cosmetics, öncelikle kokularıyla beni benden aldı. Deneyimlerim, en kısa sürede blogda olacak.
BulsakAlsak.com, Ixora markalı parfümüyle bizlerleydi. Kokunun notalarını isminden tahmin edebilirsiniz ;)
Kızım için kullandığım favori markalardan Mustela, şampuan göndererek miniğimin banyo keyfine katkıda bulunmuş :) Ürün hakkındaki detaylı yorumlarımı bu yazımda bulabilirsiniz.
Kertil Çam, Balıkesir'in meşhur kolonyacısı. Etkinliğe katılan herkese 2 farklı çeşit kolonya göndermişler. Farkında mısınız, kolonyalar artık klasik koku olmaktan çıktı çoktan. Resmen parfüm gibi kokuyorlar. Yağmur kolonyası, traş sonrası kullanması için eşime, diğeri de bana :) Yorumlarımı bu yazımda okuyabilirsiniz.
Blogger dostu Bebak, yine ilk kez deneyimleyeceğim güneş bakım sütüyle bizlerleydi...
Ve bir blogger dostu marka daha: Dermokil. Önümüzdeki hafta çıkacağım seyahatimde deneyimleyeceğim.
 
Organik ped ve hijyen ürünleri markası Natracare, 2 adet numune set göndermiş.
Şanlı İlaç Sanayii bünyesinin markası Mediwell, her annenin ihtiyaç duymak istemediği; ama aynı zamanda kurtarıcı diye tabir ettiği ateş düşürücü jellerinden göndermiş. Bunun yanısıra paket içerisinden çıkan seyahat boy manikür setine bayıldım, ürünler hakkındaki detaylı yorumları buradan okuyabilirsiniz, çok teşekkürler :)
Rituel de Beaute, birbirinden pratik ve her daim çantada bulunması gereken ürünleriyle bizleri yalnız bırakmadı. Detaylın yorumlarımı burayı tıklayıp okuyabilirsiniz.
HalatçıHome'dan harika kokan sabun, banyoda yerini aldı bile.
Ohabuldum.com, herbirimize farklı hediyeler yollamış. Benim payıma düşen ise, saç şekillendirici. Bu hafta sonu deneyeceğim :)
Bir makyajsever bloggera verilebilecek en güzel hediyelerden biri de böyle bir defter olur :)) Suslupangle'nin harika tasarımlı defterlerine göz atmanızı şiddetle öneririm :)
Kırtasiye ürünlerini çok severim. Hele bir de böyle rengarenkse, planlamaya sevimlilik katıyorsa ayrı bir severim :) Bu güzellikler için NarKutu'ya teşekkürler...

Ve son günlerde yanımdan ayırmadığım, ıvır-zıvırlarımı derleyip toparlayan harika düzenleyicim :) İnanılmaz pratik ve ergonomik tasarımı incelemenizi mutlaka öneririm. Firma ve ürünle ilgili bu yazımda detayları okuyabilirsiniz. Teşekkürler OZPACK.
 Bu şeker bozuk para cüzdanımsa Petunya'dan. İçi para dolu olsun :)) Alttaki (Gökçe'nin deyimiyle) "Adamlar" ise kitap ayraçları :))
Ümran, bizden isimlerimizi istediğinde bu kadar güzel birşey için olacağını düşünmemiştim doğrusu. Bense, isimlerimiz yerine birbirimiz için taktığımız isimlerimizi tercih ettim, ne iyi etmişim. Çok teşekkürler Hediye Rüyası, ne güzel tasarlamış, ne güzel hazırlamışsınız :))
İlbay Çini Takı'nın otantik kolyesini de çok beğendim, rengi ve modeli tam benlik, teşekkürler...
Blogger dostu Kliksa, yine kupa ve Gökçe'nin elinden alamadığım için fotoğrafa ekleyemediğim stres topu göndermiş.
 
Mastiha Shop, her ürünü damla sakızı içeren nefis tatlardan oluşuyor. Yeni çıkan damla sakızlı su ve kahve yine enfes tatta.
Çok severek tükettiğim 0 kalori-şeker-yağ oranına sahip Aspire içecek bizlerleydi.
Naturelka, ilk kez deneyeceğim sağlıklı sebze tozları ve kestane unu göndermiş. Özellikle sebzeyi sevmeyen Gökçe için çorbasına katacağım lezzetler olacak. Kestane unuyla ilgili de güzel planlarım var :))
Evde herdaim bulunan marka Duru Bulgur, pilavlara değişik renk ve lezzetler katmasıyla ağız tadını artıran ürünleriyle bizlerleydi.
Kenton, daha önce sıklıkla kabartma tozu, vanilya, puding gibi lezzetlerini kullandığım marka. Bu lezzetleri ise ilk kez deniycem.
Ve ev temizliğinde birçok ürününü severek kullandığım Rinso'dan, mis kokulu sıvı deterjan.

Bu güzel günü hazırlayan, çok emek veren sevgili Ümran'a ve çeşitli hediyeleriyle yeni ürünler deneyimlememize imkan sağlayan firma ve markalara kendi adıma çok teşekkür ederim. Deneyimlerimi blogumda ve tüm sosyal medya hesaplarımda sizlerle paylaşıcam, takipte kalın ;)








10 yorum:

  1. ben teşekkür ederim canım harika bi gündü yazı da çok güzel olmuş çok açıklayıcı teşekkür ederim :))

    YanıtlaSil
  2. çok güzel hepsi güle güle kullan yorumlarını bekliyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, renkleri falan tam sevdiğim tonlarda. Deneyimlerimi bu hafta paylaşmaya başlıyorum :)

      Sil
  3. essence gel ojelerin kahverengisi var su an tirnaklarimda, inanilmaz güzel, sürüsüde süperdi, normalde essence ojeler bende bir saat durmazdi ama bu gel olanlar cok iyi :) Amutiya markasini ilk sende görüyorum, bende merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu kullanıyorum bugünlerde, bu hafta muhakkak yazarım :)
      Essence de iyi, kullandım hoşuma gitti :)

      Sil
  4. hepsi birbirinden güzel güle güle kullanınnnnn

    YanıtlaSil
  5. ne güzel hediyeli bir etkinlik olmuş

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...