Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Ekim 2015 Salı

OZPACK Mİ? O da Nedir???

Herkese merhaba. Sizi, geçtiğimiz günlerde sevgili Ümran'ın düzenlediği etkinlik sayesinde tanıdığım ve son zamanlarda yanımdan ayırmadığım bir ürünle tanıştırmak istiyorum. Fiziksel anlamda fazla yer kaplamayan, aynı zamanda da sizi büyük bir yükten kurtaran bu ürün, eminim ilginizi çekecektir.
ozpack, blog, blogger


"Buluşları ihtiyaçlar doğurur" sözünü doğrulayan İzmirli bir üniversite öğrencisinin tasarladığı ve hatta patentini aldığı bu buluş sayesinde, yaşınız, cinsiyetiniz, mesleğiniz ne olursa olsun hayatınız kolaylaşacak.

2 farklı ebatta satışa sunulan bu taşıyıcı, ön kısmında cırt cırtlı ve fermuarlı olmak üzere 2 bölümden oluşuyor. Bu bölümlere Ipadinizi, tüm kırtasiye malzemelerinizi, CD vs. eşyalarınızı koyabilirsiniz.




Taşıyıcının bir diğer kısmı da; kitap ve defterlerinizi koyabilmeniz için yine cırt cırtlı olan bölüm. Cırt cırt kısmı uzun tutulmuş ki, istediğiniz sayıda kitap-defter vs. alabilsin.


Yumuşacık kumaşı, aynı zamanda su geçirmeme özelliğine sahip. Şık dizaynı, renk renk, desen desen kumaşlarıyla ürünü, her kıyafete ve her tarza uygun hale getirmeniz mümkün.

Ben, bu zamana kadar hiçbir marka/firmanın ürününün ömür boyu garanti verdiğini görmedim. Fakat OZPACK; yırtılma, sökülme ve lastiğinin gevşemesi halinde ömür boyu garanti veriyor. Bu harika bir haber değil mi sizce de?

Tüm bunların yanısıra OZPACK; kendi tasarımlarınızı bu ürünler üzerinde tanıtmanıza ve kendileriyle çalışmanıza olanak sağlıyor.

Geniş bir satış ağına sahip markanın ürünlerini, bu linkte bulunan adreslerden temin edebilirsiniz. Uygun fiyatlı, bol seçenekli, basit ve kullanışlı, bir o kadar da ergonomik olan ürünü hem sağlığınız hem de pratikliği nedeniyle özellikle öneririm.




8 yorum:

  1. İzmirli bir öğrencinin bulduğunu bilmiyordum özellikle öğrenciler için muhteşem bi kurtarıcı:)
    bidolukozmetik.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne de olsa buluşları ihtiyaçlar doğurur :) Öğrenci olunca...
      :))

      Sil
  2. bu çanta içi düzenleyiciler süper oluyor..:-))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece çanta içi olarak değil, elde de kullanılabiliyor. Nerede elde o kadar kitap-defter, nerede OZPACK :))

      Sil
  3. Gerçekten fiziksel anlamda kalabalıklığımı toparlayan harika bir ürün.. Güzel yazı için teşekkürler canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Süper valla, çok severek kullanıyorum, sevgiler canım...

      Sil
  4. İyi günlerde kullanın evet güzel bir ürünmüş.Sayenizde bizimde bilgimiz oldu.Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Gülten ablacım, senin de çok işine yarayacaktır ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...