Bak Bakalım Blogumda Var mı?

29 Haziran 2015 Pazartesi

ZAO Organik ile Hem Guzellesin Hem Guneslenin!

ZAO ile makyajınızla güneşlenin...

İçeriğinde petrokimya endüstrisine ait hiçbir maddenin bulunmadığı Fransız organik makyaj markası ZAO, sizi yaz günlerinde geniş renk paletiyle güzelleştirirken yüzünüzü de güneşin zararlı ışınlarına karşı koruyacak. ZAO Organik makyaj ürünleri, gece yatmadan makyaj çıkarma zahmetine son verdiği gibi yaz günlerinde güneşten koruyucu özelliğiyle korkusuzca güneşlenmenizi sağlayacak.


En çok güneşe maruz kaldığımız yaz günlerinde, makyajınızla hem mükemmel bir görünüme kavuşmak hem de güneş kremi kullanmaya gerek kalmadan güneşin zararlı ışınlarından korunmak istiyorsanız cilt dostu ZAO Organik makyaj ürünlerini iç rahatlığıyla kullanabilirsiniz.
 Güneş ışınlarını direkt üzerimizde hissettiğimiz şu günlerde dermatologlar, gündüz saatlerinde güneşin zararlı ışınlarından korunmak için; güneş kremi/koruyucu sürülmesi konusunda sürekli uyarılarda bulunuyor.  Bu noktada ZAO Organik makyaj ürünleri, hem güzelliğini hem sağlığını korumak hem de güneşlenmek isteyen kadınların hayatlarını kolaylaştıracak.
Herhangi bir petrokimya maddesi içermeyen ve koruyucu olarak sadece mikro-gümüş kullanılan ZAO Organik makyaj ürünleri, bu özelliği sayesinde gece yatmadan önce makyaj çıkarma zahmetine son verdiği gibi yaz günlerinde de güneşten koruyucu özelliğiyle korkusuzca güneşlenmenizi sağlıyor.
“Bambudan gelen güzellik ve doğallık” temasıyla Zen ve Tao felsefesi ile yola çıkan Fransız organik makyaj markası ZAO Organik; Premium Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek kozmetik markası.  Aynı zamanda ZAO organik makyaj ürünlerinin içeriğinde;  Organik Keten Tohumu Yağı,  Mikronize Bambu Kök Tozu, Organik Pirinç Tozu , Organik Mısır Nişastası, Skualen, Kırmızı Yosun Ekstresi, Organik Bambu Yaprağı Hidrosolü, Nar Özü, Organik Kabak Çekirdeği Yağı, Gingko Biloba Yaprak Ekstresi ve Organik Kakao Yağı bulunuyor.
Derinin onarımına yardımcı olmak üzere organik silis ihtiva eden, besleyici ve nemlendirici özelliğiyle makyajla uyuma şansı sağlayan ZAO, Türk kadınına yeni deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Organik Bambu Kök Sapı özü ve organik bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilmiş ZAO ile makyajınızı kusursuzca tamamlayıp güneş koruyucusu sürmenize gerek kalmadan güneşin zararlı etkilerinden korunabilirsiniz. ZAO’nun ürünlerinin içeriğinde parabenler, fenoksietanol, mineral yağ, parafin, polisorbat, EDTA, BHT, BHA gibi kimyasal maddelerin hiçbiri kullanılmazken, koruyucu olarak sadece mikro-gümüş bulunuyor.

BAMBU AMBALAJINI YENİDEN DOLDURABİLİRSİNİZ
ZAO organik ürünlerinde göreceğiniz en önemli fark ambalajı… Bambunun hızla yenilenebilir doğal bir kaynak olması, içeriğinde bambu özlerinin bulunması ZAO’nun ambalajında da bambuyu seçmesinin en önemli nedenini oluşturuyor.

Bambudan yapılmış ambalajıyla ilgi çeken ZAO’nun bir başka özelliği ise, doğaya aşık herkes için yaratılmış organik ve yeniden doldurulabilir (refil) makyaj markası olması. Türkiye’de kozmetik sektöründe henüz bir örneği olmayan bambu gövdesi ve yeniden doldurulabilirlik özelliği sayesinde, kullandığınız ürün bittikten sonra yedeğiyle değiştirme şansınız olacak.


Basit ve yenilikçi sistem sayesinde, neredeyse tüm ZAO ürünlerini doldurulabilirsiniz. İçi değiştirilebilir olması ve geliştiril en ambalajlama sistemi sayesinde, hem çevreye duyarlı kişiliğinizi kullandığınız ürünlerle destekleyeceksiniz hem de ZAO ürünlerini daha ekonomik fiyatlara satın alma fırsatı yakalayacaksınız.

ÜRÜN YELPAZESİ ÇOK GENİŞ…
Türkiye distribütörlüğünü Elit Farma İlaç Dermakozmetik Ltd. Şirketi’nin yaptığı ZAO’nun ürün yelpazesi oldukça geniş.

Organik Bambu Kök Sapı özü ve organik bambu yaprağı hidrosolü ile formüle edilmiş İpeksi Fondoten, Yoğunlaştırılmış Fondoten, Cilt Aydınlatıcı; organik nar yağı ile zenginleştirilmiş Lipstick çeşitleri, Parlatıcı Rujlar, Kapatıcı Stick, talk mineralleri içermeyen Allıklar, hassas gözler ve kontakt lens kullananlar için çok uygun olan Eye Liner ve Yapılandırıcı Mascara; mat görünüm için organi k pirinç tozu ile formüle edilmiş Eye Shadow, organik shea yağı ile zenginleştirilmiş Göz, Dudak ve Kaş Kalemi, organik kako yağı ile formüle edilmiş Lipgloss ve Lipbalm ve kullanımı kolay ve doğal ürünlerden üretilmiş çok sayıda fırça çeşidi bulunuyor.

KUTU ZAO’NUN FARK YARATAN ÖZELLİKLERİ
  • İçeriğindeki Bambu kök tozu, Bambu sıvı hidrosol, Bambu rizom yağı bulunmasına itafen, gövde malzemesinin bambu ağacından yapılmış olması ve doğal pamuk kesecikler içinde sunulması,
  • Organik Sertifikası, Cosmetique Charte Cosmebio (BIO), ECOCERT, Vegan, Cruelty-Free International, %100 Naturel, Rechargeable Refillable sertifikalarının hepsine birden sahip olan Türkiye’deki tek marka,
  • Yeniden doldurulabilirlik özelliği sayesinde, kullanılan ürünlerin bittikten sonra yedeğiyle değiştirilebilmesi,
  • Petrokimya endüstrisi ve sentetik kimyasallarla ilgili herhangi bir içerik madde içermemesi,
  • Derinin onarımına yardımcı olan organik silis ihtiva etmesi nedeniyle özellikle hassas veya atopik bir cilde sahip olan ve cilt problemi yaşayanların bile gece makyajını temizlemeden uyuyabilmesi. 
  •  
  • Ayrıntılı Bilgi İçin; www.zaoorganik.com 
  • Online Satış; www.zaoorganicshop.com

12 yorum:

  1. çok güzeller ambalajlara da bayıldım..

    YanıtlaSil
  2. Ne güzel ambalajlarla sunmuşlar ürünleri. kimyasal içerenlerden uzak duruldukça firmalar mecburen doğala yönelecek,çoğaldıkça da fiyatlar illa ki düşecek:)

    YanıtlaSil
  3. Harika görünüyorlar, siteyi hemen inceleyeceğim tatlım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlaka beğeneceğin ürünler vardır Tuğbacım :)

      Sil
  4. Paylaşım için teşekkürler,bu ablalajları bende seviyorum çok güzel.

    YanıtlaSil
  5. Çok güzeller.Ambalajları da harika.Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  6. Ben çok yeni bir Zao kullanıcısıyım, hem fondoten hem de terracota allığını kullanıyorum, çok iyi hatırlamıyorum ama sanırım daha önce yine sizin sitenizde yayınlanan bir haberini okuyup zaonun sitesinden inceleyerek almıştım ürünleri. başta ben, ardından eşim ve iş arkadaşlarım yeni makyajımın ardından yüzümdeki değişim nedeniyle şaşkınız, makyaj malzemesini değiştirmekle - ki sadece 2 ürün- nasıl fark yaratılırmış şimdi daha iyi anladım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim sizin adınıza. Marka iddiasında haklı değil mi :))
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...