Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Haziran 2015 Pazar

Taze Bittiler- 56

Ay bitmek üzere ve ben artık şu tembelliğimi üzerimden atarak, geçtiğimiz Mayıs ayında bitirdiğim ürünleri ve yorumlarımı sizlerle paylaşayım.palmolive, blog, blogger, selin, mustela, taze bittiler


1- Palmolive Body Butter Çikolata Tutkusu: Severek kullandığım duş jellerinden. Diğerlerine nazaran daha yoğun yapılı ve kokulu. Fakat, o koku biraz daha birazcık daha kalıcı olabilseymiş keşke. Buna rağmen, nane kokulusunu da merak etmiyor değilim.

2- Selin Pembe Greyfurt&Nar Özlü Sıvı Sabun: Etkinlik sponsor ürünüydü. Kokusu gerçekten çok iştah açıcı ve lezzetli. Ellerimi hiç kurutmadı, ikincisini açtım bile.

3- Mustela Bebek Şampuanı: Yine etkinlik sponsor ürünü. Mustela markasını ve ürünlerini çok beğeniyorum. Daha önce de birçok ürününü kızım için kullanmış ve memnun kalmıştım. Tam, yazısı burada diyecektim, yazmamışım, ayıp etmişim. Bu hafta yazısı gelsin o zaman...
vichy, blog, blogger, lancome, taze bittiler
4- Aloe Ever-Shield Stick Deodorant: Yine bir etkinlik sponsor ürünü. Ne yazık ki, hiç memnun kalmadım. Evet, temiz içerikli ama hadi terlemeyi önlemesin, ter kokusunu önlemeye bari birazcık katkısı olabilseydi... Daha fazla dayanamiciiim, çöpe...

5- Lancome Bi-Facil Göz Makyajı Temizleyicisi: Bir dönem, çok sevdiğim için stokladığım üründü. Sonuncusunu, araya kendisini başka başka temizleyicilerle aldattıktan sonra kullandım. Çok daha uygun fiyatlara kendisinden bile daha iyi temizleyen ürünlerle tanıştığım için bundan sonra alacağımı sanmıyorum.

6- Vichy Purete Thermale Cilde Işıltı Veren Temizleyici Köpük: Kullandığım 50 ml. lik deneme boyu ile hakkında yeterince kanaatim oluşan bu köpük evet iyi temizliyor, evet paraben vs yok ama vaadi olan cilde canlılık ve ışıltı verme konusunda çok zayıf. Sadece kullanım sonrası cilt canlı görünüyor, kalıcı değil yani.
oriflame, blog, blogger, loreal, taze bittiler, clemy
7- Far: Cameleon far setimdeki rengin birini bitirmenin haklı gururunu yaşıyorum. Kullandığım rengi, aşağıda çarpıladım. Bu arada size bir soru; Ben bu farlardan birkaç tanesini başka bir kutu içerisine koyup kullanmak istiyorum. Malum, koca far setini her zaman her yere taşımak pek kolay değil. Fakat, saç maşasında ısıt demeyin mümkün değil çıkmadı. Bıçakla kenarlardan kanırtarak denedim, farlar parça parça olacak. Pan, inanılmaz ince ve kolaylıkla eğiliyor dolayısıyla farın yapısı bozuluyor. Ne yapayım ben???

8- Loreal Glam Shine Lipgloss No- 11: Hadi Bit Kutusu projemin 3. sünde yer alan ve burada detaylıca bahsettiğim glossum. Artık yapısı bozulmaya başlamıştı ve ürünü yarılamışken kendisiyle vedalaştım. Sahi, projemin son durumunu da sizlerle paylaşmadım ben, tembel blogger!

9- Oriflame The One Volume Blast Mascara: Severek kullanmıştım. Gramajının az olmasından sanırım çok çabuk bitti. Serinin diğer ürünleriyle birlikte burada yorumlamışım.

10- Clemy Mango Özlü Bakım Kremi: Yoğun ve kalıcı mango kokusuyla hiç de fena olmayan bir kremdi. Bakım kremi denmiş ama ben bu minnak ürünleri genelde el kremi olarak kullanıyorum. Diğer çeşitleriyle birlikte burada detaylıca paylaşmışım.
blog, blogger, taze bittiler, diş macunu, fresh'n soft, bebek mendili, biodent
11- Fresh'n Soft Yenidoğan Islak Mendili: #betushleannelergunu etkinliğinde sponsor olan markanın, bu ürününü ilk kez kullandım. Doğal pamuktan üretildiği, yumuşak dokulu olduğu ve paraben içermediği için özellikle yenidoğan bebeklerin hassas ciltleri için kullanılabilir. 

12- Biodent Vital Diş Macunu: Bir etkinlik ürünü daha. Sertifikalı ve iyi temizleyen bir diş macunu. Temizlemesi ve verdiği ferah hissi beğendim. Markanın, Basic diş macunu yorumlarım burada.
blog, blogger, taze bittiler, kiehl's, avon, fruttini
13- Ve numuneler:
Avon ruj- Iced Coffee: Hadi Bit Kutusu projemde yer alan rujlara rağmen, kullanıp aradan çıkardığım ruj. Orjinal boyu da dahil, kaç tane bitirdim hatırlamıyorum.

Kiehl's Midnight Recovery Eye: Gözaltlarını iyi yatıştıran ve ferahlatan bir ürün oldu. Nemlendirmesi de gayet iyi. Ve numune boy olmasına rağmen uzunca bir süre kullandım. Orjinal boyunu elimdeki bitince alıcam.

Fruttini Pineapple Duş Jeli: Valla bu yenir resmen. Markaya sesleniyorum; bu kadar güzel kokulu ürünler yapmayınız, kendimizi durduramayıp yeriz, sağlığımız bozulur sonra...

Her ay en az 10 ürün bitiyor ya, ben çok mutlu oluyorum :) Haziran'da rengarenk bir taze bittiler sizi bekliyor olacak, takipte kalın ;))

34 yorum:

  1. Aloe deonun fazla bır katkısı olmadı banada o konuda haklısın ne dıyım , kokusu tek başına muhteşem ama terı onleme oranı hiç yok değil ama az :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, kokusu çok güzel ama vaatlerini yerine getiremiyor :(

      Sil
  2. Bir şeyleri bitirince ben de çok mutlu oluyorum. Hele de makyaj ürünü bitince.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oooof hem de nasıl? Hergün makyaj yapmayan biri olarak renkli kozmetik ürünü bitirmek, bence çok büyük başarı ;)

      Sil
  3. Super bilgiler tesekkurler, yenidogan ve bebeknislak mendillerinde kolay acilir ilmasi ve tek tek mendil cikarabiliyor olmak cok onemli. Sirf bu yuzden pek cok markayi bir daha almadim. Firmalar buna da dikkat etmeli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem de nasıl, teşekkürler hatırlattığın için. Ben de sildim birçok markayı sırf bu nedenle...

      Sil
  4. Yanıtlar
    1. Haziran ayı bittikten sonra düşünücem, hala yasaklıyım çünkü :))

      Sil
  5. Ohh taze taze ne çok şey bitirmişsiniz :)

    YanıtlaSil
  6. Maşallah ne kadar çok ürün bitirmişsin canım valla ben bitiremiyorum biraz ondan biraz bundan kullanayım derken :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Biraz ondan biraz bundanı daha çok renkli kozmetikte yapabiliyorum. Yoksa temizlik ürünlerim bitene kadar değişmiyor :))

      Sil
  7. Palmolive çikolata kokusunu merak ettim. Deneyebilirim.. sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnanılmaz bir çikolata kokusu, buram buram :))

      Sil
  8. Oldukça ürün bitirmişsin cnm, öyle bir palet çok çekici gözükse de dediğin gibi hiçbir yere taşınmıyor maalesef ! Gelsin yeniler tatlım... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa, işte hala düşünüyorum ne yapsam diye. Değişik kombinler oluşturayım önce onları bitireyim, sonra diğer renklere geçerim diyorum ama ı-ıh! Çıkartamıyorum bir türlü :((

      Sil
  9. sağlıkla kullanın ,faydasını görün sevgiler.

    YanıtlaSil
  10. Gelsin mi yeniler o zaman? Buarada renkli kozmetik bitirmişsin saygıyla selamlıyorum seni :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Temmuzda düşüneceğim yenileri :) Biliyorsun, Haziran ayı boyunca yasak koymuştum kendime. Ve başarılı oldum :))
      Renkli kozmetik, hehe değil mi aslında çok zor. Ama çalışınca oluyor ;)

      Sil
  11. çikolata tutkusu cazip görünüyor burdan bakınca. Kokusu tatmin ediciyse denenebilir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Koku süper ama kalıcı değil ne yazık ki. Sadece banyo keyifli oluyor bu kokuyla :))

      Sil
  12. Bu konularla çok ilgili olmasam da sayenizde bayanlarla ilgili çok şey öğreniyorum ve bu bilgiler bayanları anlamam açısından işime yarayacaktır

    http://microsoftteknolojileri.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  13. baya güzel ürün bitmiş gelsin yeniler :-))

    YanıtlaSil
  14. Ellerinize sağlık. Yazdığınız bilgiler için de çok teşekkürler, sizlerin verdiği bilgiler sayesinde ben de bir çok şey öğreniyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim okuduğunuz için. İşinize yaramıştır umarım :)

      Sil
  15. ne güzel istikrarlı bir şekilde kullanıp bitirebiliyorsunuz ben bu konuda pek istikrarlı değilim.... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullanmayı unuttuğum ürünler olduğunda ay içerisinde bitirmem gerektiğini düşündüğüm ürünlerin bir listesini çıkarıyorum. Bitmese bile kullanmış oluyorum, işe yarıyor :))

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...