Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Temmuz 2014 Salı

Çanta Markalarının Buluşma Adresi: Çantambenim.com

Biz kadınlara, "Issız bir adaya düşseniz yanınıza alacağınız şey nelerdir?" diye sorsalar, sanırım aklımıza ilk gelen çantalarımız, ayakkabılarımız ve kozmetik malzemelerimiz olur :)

Alışverişlerimiz, "Kıyafetimize göre çanta, çantamıza göre kıyafet" mantığıyla şekillenir genelde. Hatta öyle ki, çantamıza uygun ayakkabı ya da kıyafet bulabilmek için gitmediğimiz mağaza, gezmediğimiz dijital ortam kalmaz.

Bu konuda yardımcı olmak için sizi Çantambenim.com ile tanıştırayım.




Çanta modasını yakından takip ederek, müşterilerine en moda çantaları en uygun fiyata getiren Çantambenim.com sayesinde kıyafetinize uygun çanta bulmak çok kolay. Çantambenim, yeni arayüzü ile de fark yaratıyor. Sitede, "Renge Göre Çanta Arama" ve "Desene Göre Çanta Arama" filtreleri olduğunu biliyor muydunuz? Bu sayede, aradığınız çantayı hemen bulabilir, hızlı kargo seçeneğiyle beğendiğiniz çantalara sahip olabilirsiniz. Ayrıca, stile göre arama özelliği, "Günlük", "Spor", "Gece", "İş" gibi filtreleriyle çantanızın, giyiminize uymasını sağlıyor.



Satış sitesinde bayanlar, erkekler ve çocuklar için binlerce model çanta ve birbirinden güzel aksesuarlar sizleri bekliyor. Tüm bunların yanısıra, seyahat ve iş gezilerinizde kullanabileceğiniz evrak çantası, kabin valiz ve bavul çeşitleri de zengin seçeneğiyle beğeninize sunulmuş.



Ödemenizi, ister kapıda yapın, ister PayPal ile, ister kredi kartınızla. Seçim sizin. Bonus, World, Axess, Maximum, CardFinans, Paraf, Bank Asya kartınız varsa alışverişinizi 9 taksitte ödeyebiliyorsunuz.

Diyelim ki, siteden alışveriş yaptınız ve satın aldığınız ürünü beğenmediniz. Bu durumda site size 14 gün süreli koşulsuz iade hakkı tanıyor.

Son yıllarda görmeye başladığımız ve 2014 yılında trend haline gelen masaya asılabilir, çanta masa askısı ile çantalarımız artık sandalye köşelerinde durmaktan kurtulacak. Üstelik, 19,99 TL değerindeki bu aparat, siteden yapacağınız ilk alışverişinizde ücretsiz olarak size gönderiliyor.


Şu aralar, siteye özel Cengiz Pakel ve Silver Polo'da %50'ye, trend çanta modellerinde %40'a ve outlet reyonunda %70'e varan indirimler sizi bekliyor.

Bu arada, Çantambenim.com, özel günlerde çekilişle çanta ve parapuan dağıtıyor. Bu nedenle, mutlaka siteye üye olmanızı ve e-mail adresinizi bırakarak tüm yenilik ve kampanyalardan haberdar olmanızı tavsiye ederim.

Moda çanta bulmak zor, peki ya Çantambenim'e baktınız mı?









2 yorum:

  1. siteye baktım çok keyifli ve çokda şık çantalar var.dibim düşmedi desem yalan olacak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Gerçekten de öyle. Site dizaynı, aradığını kolayca bulabilme ve birbirinden farklı binlerce çeşit. Bu sitede kaybolmamak pek mümkün değil galiba :)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...