Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Aralık 2013 Pazartesi

Clean Rose Saf Gül Suyu

Son dönemde, cilt ve vücut bakımında daha çok doğal ürünler denemeyi sevdiğimi sizlerle paylaşmıştım. Bugün ise, hem benim hem de Gökçe'nin kullandığı bir ürünü tanıtmak istiyorum sizlere.
Saf gülsuyunu cildimizde tonik olarak kullanabileceğimizi bilmeyen yoktur. Özellikle de gebeliğimde doğal ürünler kullanmaya dikkat ettiğim için evde, yine Clean Rose alışverişim sırasında satın aldığım saf gülsuyunu, tonik olarak kullanmaya başladım. Markanın, başka bir ambalajda satışa sunduğu gülsuyu, hem renk, hem koku, hem de yapı olarak çok farklıydı. Satış görevlisinin belirttiğine göre bu gülsuyu ise, %100 gül suyundan yapılıyormuş. Bunu anlamak içinse koklamak bile yeterliymiş. Gerçekten de bu suyun kokusu, bildiğimiz gül suları gibi hafif ve hoş bir gül kokusuna sahip değil. Fakat, ne işlere yaradığını bildiğinizde pek de hoş olmayan kokusuna katlanmamak mümkün değil :)
Ürünün arkasında verilen bilgiye göre, gül suyunun kullanım alanı çok geniş. Cilt temizliğinde, güneş sonrası yanıklarda, bebek pişiklerinde, bebeklerde ateş düşürücü olarak ve sütlü tatlılarda güvenle kullanılabileceği yazılı.
Yukarıda belirttiğim gibi, ben öncelikle yüzümü temizledikten sonra tonik olarak kullandım. Gökçe doğduktan sonra ise, pişik oluşumunu önlemek için. Zaten, bir programda ünlü aromaterapist Ayşe Tolga'nın da pişik kremi yerine saf gül suyunu önerdiğini duyunca, hemen denediğimi hatırlıyorum. Zaten ondan sonra da Gökçe'de pişik oluşumunu önlemek için başka ürün kullanmadım. Hatta, elimdeki 400 ml. gramajlı gül suyu bitince, Clean Rose'dan 5 litrelik saf gül suyu temin ettim, hala da güvenle kullanıyorum.
Siz, gül suyunu hangi amaçla kullanıyorsunuz?
 

4 yorum:

  1. Ben de tonik olarak kullanıyorum, her gün yüzüme sürüyorum.Emeğinize sağlık, sayenizde faydalı bilgiler edinmiş olduk:))

    YanıtlaSil
  2. ben tonik olarak kullanıyorum ve çok memnununm.kesinlikle tavsiye ediyorum.

    YanıtlaSil
  3. Bende de var ama son kullanma tarihi yazmıyor. Üretim. 2012 . ne zamana kadar kullanabilirim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Naz'cım, benim aldığım bidon gülsuyunun üretim tarihi: 2013. SKT olarak da 2016 belirtilmiş. Markaya göre değişir mi bilemiyorum ama 2-3 yıl rahat kullanırsın. Zaten bozulmuşsa kokusu değişmiştir mutlaka.
      Sevgiler...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...