Bak Bakalım Blogumda Var mı?

14 Kasım 2013 Perşembe

Vaseline Vücut Losyonları

Sadece el-yüz bakımı ve makyaj olmamalı bence bayanların cilt bakım anlayışı içerisinde. Vücut bakımı da kesinlikle ihmal edilmemesi gereken bir konu. Piyasada bildiğiniz gibi bu alanda kullanılmak üzere onlarca ürün var. Bunlardan Vaseline markasına ait 2 ürünle karşınızdayım bugün.
Her ikisinin de ortak özelliklerinden bahsederek başlayayım yazıma. Kuruyan ve neme ihtiyaç duyan her cilt tipine göre ayrı ayrı hazırlanmış olan bu vücut losyonları, ciddi anlamda cildinizi nemlendiren losyonlar. 1-2 kullanımda farkedeceğiniz vücut bakımını yapan bu losyonlar nispeten koyu kıvamlı. Her ikisi de uygulama sonrası cilt tarafından çok çabuk emiliyor ve yağlı yağlı ya da yapış yapış bir his bırakmıyor.

Markanın 3 çeşit cilt bakım ürünü var. Benim kullandıklarım; Kakao Yağı ve E Vitamini İçeren Vücut Losyonu ile E ve A Vitamini İçeren Vücut Losyonu.

Kakao yağı içeren losyon; kapağını açtığınız andan itibaren buram buram kakao kokuyor. Ve bu koku çok kalıcı. Vücudunda kuruluk hisseden herkesin kullanması gereken bir ürün. Düzenli olarak kullanıldığında cildi yumuşatıyor, aynı zamanda cilde esneklik kazandırıyor.

E ve A vitamini içeren losyonsa; cildimizin gün içerisinde kaybettiği suyun sağladığı nemin hızla geri kazanılmasına yol açan bir losyon. İçerdiği vitaminler sayesinde de cildin sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. Bu losyonun da gayet hoş ve temiz bir kokusu var.

Önerim; açılacak olan gözenekleriniz aracılığıyla losyonların faydasını maksimuma çıkarmanız için özellikle duş sonrası kullanmanız. Vücut bakımınızı ihmal etmeyin ;)

2 yorum:

  1. ben de kullanmaya heves ediyorum ama vücut losyonu kullanmaya çok üşeniyorum, emilmesini beklemek işkence gibi geliyor :/ vaseline deneyeceğim hızlı emilmesi hoşuma gitti :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle tavsiye ederim Kitten. Losyonu sür, ardından cicilerini giy ;)

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...