Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Kasım 2013 Perşembe

Güzellik Sırları Açığa Çıkıyor

Uzun zamandır, doğal ürünlerle güzellik tüyoları içeren ya da doğal yaşamla ilgili bazı reçeteler biriktiriyorum. Bunların hepsini düzenli olarak uygulamam çoook uzun vakit alacak. Bu nedenle blogumda, daha önce uyguladığım ve memnun kaldığım güzellik sırlarının yanısıra henüz denemediğim bazı reçeteleri de burada sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu sayede, reçeteleri sadece ben değil; hepiniz benden önce ya da sonra uygulayarak test etmiş olacaksınız. Hatta deneyenler, ilgili yazılarımın altına başka reçeteler de ekleyebilir ya da benim yazmış olduğum reçteleri uyguladıysa sonucundan bizleri haberdar edebilir düşüncesindeyim.
Bu hafta sizlere 3 güzellik sırrı veriyorum. İkisini uyguladım, gerçekten tavsiye ederim, diğerlerini de uygulama fırsatım olmadı henüz. Yukarıda da belirttiğim gibi bu sırrı uygulayıp sonucundan bizleri haberdar etmenizi istiyorum.
1- Hızlı Yüz Gerdirmek İçin: 1 yumurtanın beyazını köpük köpük olana kadar iyice çırpın. Göz çevresi hariç tüm yüzünüze sürün ve kurumaya bırakın. Zaten 10 dakika içerisinde kuruyor. Ardından tüm yüzünüzü ılık suyla durulayın. Denediğim maskelerden biridir bu ve çok da başarılı bulurum. Haftada 1-2 kez yapılması öneriliyor.
2- Dudaklarınız İçin: Dişlerinizi fırçaladığınızda dudaklarınızı da fırçalayın. Hem dudaklarınız üzerindeki ölü deri parçalarını temizlenmiş oluyor; hem de dudaklarınızı geçici olarak dolgunlaştırıyor. Tecrübeyle sabittir ;)

3- Yorgun Cildinizi Canlandırmak İçin:  Ezilmiş 1-2 adet salatalığı iyice ezerek püre haline getirin ve nazikçe yüz ve boyun bölgenize sürün.
Nasıl buldunuz, siz hangisini ya da hangilerini uygulamayı düşünüyorsunuz?

*Dipnot: Görseller internetten alıntıdır.

2 yorum:

  1. Hihi süper buldum bilgileri :) Salatalığı ve diş fırçası yöntemini bende yapıyorum nadirde olsa .

    YanıtlaSil
  2. dudaklarımı ben de ara ara fırçalarım ama yumurta beyazı ile olan maskeyi bilmeme rağmen bugüne kadar hiç yapmadım.. salatalık maskesini ise sürekli yaparım..

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...