Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Kasım 2013 Çarşamba

Alix Avien Shine Plus- 230

Bugün, Hadi Bit Kutusu projemde de yer alan ojem hakkında yazayım istedim. Bitmek üzere, ama bitmesine de bir taraftan üzülüyor, bir taraftan da seviniyorum. Üzülüyorum; renk tonu tam istediğim gibi, seviniyorum; 1 oje daha bitirmek üzereyim.
Bir kere rengini çook seviyorum. Bu ojeyi kullandığınızda tertemiz ve bakımlı ellere sahip olmanız içten bile değil. Tek katta bile rengini veriyor ama ben 2 kat kullanmayı tercih ediyorum. Sürdükten hemen sonra kuruyor. Oje kurutucuya falan kesinlikle gerek yok. Ojeyi sürdükten 5 dk. sonra Gökçe'nin altını değiştirebiliyorum, o kadar yani.
Hemen soyulmuyor, 3-4 gün tırnaklarınızda kalıyor. Şişesinin küçük olması nedeniyle fırçası da küçük ama bu, uygulamada sorun yaratmıyor, kolay sürülüyor. Tırnaklarınızdan temizlemesi de gayet kolay.
Ojenin bence tek kötü yanı; parlaklığını çabuk yitirmesi. Mutlaka üzerine top coat geçilmesi gerekiyor. Fakat, küçük sevimli şişesi, renk tonu ve saydığım diğer olumlu özellikleri nedeniyle alınası bir oje. Siz nasıl buldunuz?

4 yorum:

  1. ciddi ciddi oje bitirme işine giriştin:)) mini ojeleri sıkılmadan bitmeleri durumundan dolayı seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))
      Evet Begümcüm, bitsin ojeler!
      Sorma, diyorum ki keşke tüm ojeler böyle küçük ambalajlı olsa. Çabucak bitirsek yenilerini alsak, bitirsek yenilerini alsak ;)

      Sil
  2. çok güzel bir rengi var :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Edacım, çok güzel görünüyor... Ayrıca, çok da temiz ve bakımlı duruyor tırnaklar...

      Sil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...