Bak Bakalım Blogumda Var mı?

13 Ağustos 2013 Salı

Aisha Aloevera&Greyfurt Özlü Kolonya

Ünlü oyuncu ve aromaterapist Ayşe Tolga'nın markası olan "Aisha" ürünleri arasında yer alan kolonya hakkında görüşlerimi paylaşayım sizlerle.
"Her zaman, her yerde fark yaratmak için büyüleyici ve kadınsı karışım" sloganıyla satışa sunulan kolonya aloevera ve greyfurt karışımından oluşuyor. Müthiş kalıcı bir kokuya sahip. Yoğun ama bir o kadar da taze ve ferah hissettiren bir yapısı var. 
Marka, 50 ml'lik bu ürünü kolonya adıyla satışa sunmuş ama değme parfümlere taş çıkartıyor. Özellikle gebelik dönemimde kokulara aşırı duyarlı olmam nedeniyle bu kolonyayı çok severek kullandım. Kıyafetlerimde ya da tenimde leke bırakmadı.
Markanın doğal bakım yağları, suları mevcut. Ben, daha önce vücut arındırıcısını kullanmış ve çok memnun kalmıştım. Ürünler parabensiz ve hayvanlar üzerinde test edilmiyor. Buradan bakıp inceleyebilir, bebeğiniz için özel bakım yağları, gebelik ve doğum sonrası dönemlerinizde kullanmak üzere doğal ürünler satın alabilir, özel günlerde sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.

4 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...