Bak Bakalım Blogumda Var mı?

28 Temmuz 2013 Pazar

Oksizinc Pişik Önleyici Kremler

Miniğim, henüz dünyaya merhaba demeden önce pişik önleyici krem arayışına girmiştim. O dönemlerde yaptığım araştırmalar sonucu bir pişik önleyici içerisindeki çinko oksit oranı ne kadar yüksekse pişiği önlemesi de o kadar başarılı olduğunu öğrendim.
Hepimizin bildiği gibi piyasada çok önemli markalar ve çok satan ürünleri var. Bunlardan birini de zaten almıştım ama internette konu üzerinde biraz yoğunlaştığım o dönemde anne-bebek bakım ürünleri satan bir sayfada gördüğüm pişik önleyici kremler dikkatimi çekti.
Hemen ürünle ilgili bilgi almak üzere firmaya mail göndererek ürünleri hakkında bilgi istedim ve numune talebinde bulundum.
Öğrendim ki, firmanın üretimini yapmış olduğu bu ürünler hekimler tarafından tercih edilen ürünler.
Firmaya ait Oksizinc markasının 2 pişik önleyici kremi mevcut. Her ikisini de Gökçe'de kullandım ve kremlerin her ikisinden de memnun kaldım. Özellikle sağdaki çok çok başarılı. Kremlerin yapıları bayağı koyu kıvamlı, cilt tarafından kolaylıkla emiliyor ve cildi yumuşacık yapıyor.
İçerikleri aşağıdaki fotoğraflarda.

Hem çinko oksit oranının yüksek oluşu, hem de Norveç balık yağı ile çeşitli vitamin ve lanolin içermesinin, kızımda etkisinin büyük olması, lacivert-beyaz tüplü olan Oksizinc kremin orjinal boyunu alma tercihim oldu.
Bu arada, ürünleri hakkında bilgi veren ve numune gönderiminde bulunan Işıl Hanım'a ilgisi ve nezaketinden dolayı bir de buradan teşekkür etmek istiyorum. Sayesinde hiç bilmediğim bir marka ve ürünle tanışmış oldum.

3 yorum:

  1. Güle güle kullansın Gökcecik, hiç pişik olmasın :)

    YanıtlaSil
  2. Sağol Sevda teyzesi, bunları bitirdi, orjinal boyu da bitmek üzere ;)

    YanıtlaSil
  3. Benim bebeğimin de pişik problemi vardı ama artık yok. Pişik problemi olan bütün annelere Fresh’n Softun pişik önleyici ıslak mendili tavsiye ederim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...