Bak Bakalım Blogumda Var mı?

10 Şubat 2013 Pazar

Hobbit: Beklenmedik Yolculuk & Celal ve Ceren

Geçtiğimiz haftalarda, farklı günlerde gittiğimiz, fakat yorumlarını paylaşamadığım filmler hakkında fikirlerimi paylaşayım sizlerle. Öncelikle Hobbits...
Meşhur Yüzüklerin Efendisi serisi kitabını okuyan ya da filmlerini izleme fırsatını bulanların özellikle izlediği film, Bilbo Baggins'in gençlik dönemini konu alıyor. Baggins'in karşısına aniden çıkıveren Gandalf ve 13 maceracı cüce eşliğinde kayıp Cüce Krallığını geri almak için yolan çıkan Baggins, Orklar, Goblinler, büyücüler ve Warglarla mücadele etmek zorunda kalıyor. Özellikle 3 boyutlu olarak büyük bir keyifle izlenecek olan filmde sahneler, animasyonlar çok başarılı. Müzikler de görseller de oyunculuklar da gayet doyurucu. Süresi itibariyle uzun olan filmi hala vizyondayken izleyin derim.
Ve Recep İvedik serisi mi? İyy, iğrennçç! diyerek uzunca bir süre serinin ilkini izlemediğim, arkadaşlarımın ısrarı sonucu gittiğim ve zaman içerisinde de davranışlarını kanıksadığım ve serinin diğer filmlerini de bilerek ve isteyerek izlediğim Şahan Gökbakar'ın "Celal ile Ceren" filmi...
Ben bu filmi izlerken accayip keyif aldım. Gayet samimi ve bizden 2 aşığın davranışlarını, konuşmalarını gayet güzel aktarmışlar filme. Sizde de olmuştur mutlaka, "burada ben de bunu söylerdim" , "ben de böyle davranırdım" cümleleri sık sık geçmiştir mutlaka aklınızdan. Recep İvedik serisiyle karşılaştırmak istemiyorum ama Celal karakteri biraz Recep İvedik'in biraz daha usturuplusu. Hatta bazı sahneler, "Felekten Bir Gece" filmini de andırmış, ortaya karışık birşey çıkış.Filmde, "Ceren" karakteri ise çok başarılı canlandırılmış. Çok eğlendiğim ve çok güldüğüm bir film oldu, filmin sonuna bakarsak büyük olasılıkla bunu da seri yapacak Şahan.

Dipnot: Afişler, internetten alıntıdır.


4 yorum:

  1. biliyorsun canım ben türk filmleri için sinemaya gitmiyorum fakat hobbit harikaydı ne kadar uzun sürsede pür dikkat izlemiştim:))

    YanıtlaSil
  2. Evet Özgecim hatırlıyorum, blogunda filmin bir sürü güzel sahnesine ait fotoğraflarını da yayınlamıştın. Devamı da en kısa sürede gelse de izlesek ;)

    YanıtlaSil
  3. çekilişi kazandın canım mail adresini bulamadım firma adres ve telefon numarası bekliyor hemen mail atabilirmisin????

    YanıtlaSil
  4. Bloğumumda küçük bir çekiliş düzenliyorum senide beklerim.

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...