Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Şubat 2013 Çarşamba

Alix Avien-300 Göz Kalemi

Uzun zamandır çekmecemde duran, yarısına kadar kullanılmış göz kalemim hakkında fikirlerimi paylaşayım sizlerle.
Zamanında çok fazla göz ve dudak kalemi almışım, neredeyse olmayan renk yok gibi. Gelgelelim ki her türlü makyajımda siyah rengin dışına çıktığım pek olmadı. Bu kalemi ise, bir kozmetik alışverişim sırasında görevlinin bana yaptığı makyajımda çok beğendiğim için hemen satın almıştım.
Alix Avien markalı bu göz kalemi; kireç beyazı renginde ve göz içine uygulayarak gözlerimi büyük gösterme hilesine başvurmak için kullandığım bir kalem.
Zaman içerisinde yeni ürünler denedikçe ya da elinizdekileri daha sık kullandıkça deneyim sahibi olmanız kaçınılmaz oluyor. Dolayısıyla da edindiğiniz tecrübeler doğrultusunda fikirleriniz değişebiliyor. Belki marka, bu kalemin yapısını, içeriğini vs değiştirmiş olabilir ama o zamanlar bayağı heveslenerek aldığım kalem, göz içine sürdüğümde bayağı çiğ duruyor ve maalesef ki sürerken parçalanma ve  topaklanma yapıyor. Göz içine kaçtığında da iğrenç bir durum sözkonusu oluyor.
Göz içini büyük göstermek için kalem kullanırsam, biraz daha yumuşak uçlu, krem ya da bej tonlarda bir göz kalemi edinirim.
Bu arada, tesadüfen birkaç gün önce sevgili DarkBlueKitty'nin blogunda beyaz göz kalemini dudak çevresinde kullanarak çok başarılı bir görüntü elde ettiğini yorum olarak yazan bir arkadaşın yaptığını burada bahsettiğim dudak makyajımda denedim. Sonuç aşağıda:

3 yorum:

  1. Beyaz kalem denince akan sular durur! Çok seviyorum beyaz kalem kullanmasını çünkü.Dudaklar da enfes :)

    YanıtlaSil
  2. Hemn beyaz kalem önerin var mı, bloguna bakıcam Naslicim ;)
    Bu arada itifatın için teşekkürler ;)

    YanıtlaSil
  3. Cansucum, notumu aldım hemen bakıyorum :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...