Bak Bakalım Blogumda Var mı?

3 Aralık 2012 Pazartesi

Taze Bittiler- 26

Aralık ayına ve yılbaşı moduna girdiğimiz şu günlerde blogumun ilk postu "Taze Bittiler" olsun dedim ve 26. Taze Bittiler postunu hemen sizlerle paylaşayım :) Önce fotoğrafımız gelsin...

Geçtiğimiz Kasım ayında gördüğünüz gibi orjinal boy olarak bitirebildiğim 2 ürünüm var. Ve hatta önümüzdeki taze bittiler postlarımda da numune ürün çok göreceksiniz. Orjinal boy ürün almamaya devam ediyorum, ve bu da elimdeki numuneler bitmediği sürece devam edecek. Ürünlere geçecek olursam;

1- Neutrogena Yüz Yıkama Jeli: 3-4 kez kullandım bu numuneyi. Zaten herşeyden önce misler gibi greyfurt kokusu bile kullanma nedeni sayılmalı. Ayrıca ciddi anlamda gıcır gıcır temizliyor.

2- Bodysol Sos Dudak Onarıcı: Kendisinden burada bahsetmiştim. Açıkçası tamamen bitmiş bir ürün değil ama çok sıkıldım, elimde Nivea vardı, onu kullanmaya başladım bile :)

3- Naturel Susam Yağı: Gittikçe genişleyen vücudum ve özellikle de karın- basen bölgelerim için kullanıyorum. Kimyasal maddeler içeren koruyucular yerine doğal olanını tercih ediyorum. Bu nedenle de sıraıyla kakao yağı, badem yağı ve susam yağı kullanıyorum. Pehlivan gibi yağlanıyoruz bakalım, işe yarayacak mı göreceğiz.

4- Avon Clinical Berrak Görünüm Veren Serum: Koyu renk lekelerle mücadele ediyor ve cildin parlak bir görünüm almasına yardımcı oluyor. Bu numune kutusunun ikincisini bugünlerde bitirmek üzereyim. Dolayısıyla rahatlıkla söyleyebilirim ki, işime yarıyor.

5- Avon Ruj- Charged Cherry: Mega Impact serisinden olan bu rujun numunesi çok severek kullandım. Yazısı burada. Ne yazık ki, elimdeki onlarca ruj ve numune bitmeden yenisini almak haram bana...

6- Pure Beauty Aqua Gel: Bu ürün hakkında net bişiy söyleyemem, bunun için yeterli gelmedi numunesi çünkü.

7- Bioderma Sebium AKN Günlük Bakım Kremi: Bu kremden elimden 3-4 tane daha var ve kesinlikle çoook memnun kaldım bu kremden. Özellikle de gebelik döneminde cildim bu kadar hassaslaşmışken çok işime yaradı. Herşeyden önce cildimi rahatlattı, gayet güzel nemlendirdi ve bu aralar favorim oldu.

8- Bekirağa Limonlu Doğal Sabun: Gebelik dönemimde kimyasal içeren duş jeli yerine doğal sabun kullanmayı tercih ediyorum. Bir defa duş sırasında yanlışlıkla eşimin duş jelini kullanma gafletinde bulundum, aman Allah'ım! Kaşıntıya dayanamayıp bu sefer duş jelinden temizledim kendimi. Ve ne kadar doğru bir tercih yaptığımı yeniden anladım. Bu sabunu Antalya'dan almıştım, iyi ki çok çok almışım diyorum, şimdi gönül rahatlığıyla cildimde kullanıyorum.

Hadi bakalım, Aralık ayında neler bitecek???

2 yorum:

  1. Gelsin yeniler o zaman :) Bioderma Sebium AKN Günlük Bakım Kremi ni ben de merak ettim

    YanıtlaSil
  2. Gelsin çekmece, dolap vsde bekleyen boynu bükük yeniler :))
    Elimdekilr bitsin, orinal boyunu alıcam Bioderma'nın Sevdacım. Hatta belki sen, benden önce alırsın ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...