Bak Bakalım Blogumda Var mı?

16 Kasım 2012 Cuma

Bodysol Sos Dudak Onarıcı

Bugün, "Çok kuru ve çatlamış dudaklar için onarıcı" olarak tanımlanmış bir dudak ürünü hakkındaki görüşlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle.

Ambalajı üzerinde yer alan kar tanesi figürüne takılmayın, kış aylarında olduğu kadar UVA ve UVB filtreleri de içerdiğinden yaz aylarında da kullanabileceğiniz bir stik bu.
İçeriği yukarıdaki fotoğrafta, yazının silinmiş olması nedeniyle pek belli olmuyor, fakat kısaca A ve E vitaminleri ile doğal yağlar içeriyor. Yumuşak kıvamlı ve hindistan cevizi kokulu olan bu stiğin dezavantajları; içerdiği yağlar nedeniyle biraz fazla sürdüğünüzde dudağınızda beyaz bir tabaka bırakması ve maalesef ki sık sık yenilemek zorunda kalmanız. Gerçi bu sayede taze bittiler postunda daha kısa sürede yer alacak bir ürün ama yine de insan bakım ve nemlendirmenin biraz uzun sürmesini bekliyor.
Ürünü eczanelerden temin edebilirsiniz. Fiyatı 8-10 Tl arası birşey.

3 yorum:

  1. Dudaklarım çok kuru değil, bir de haftada 2-3 kere diş fırçası ile fırçaladığımdan çatlama gibi bi sorunumda olmuyor. Bir heves 3 tane lipbalm tarzı ürün aldım ama benim için ömürlük görünüyorlar :)

    YanıtlaSil
  2. özellıkle kış aylarında bu tür sorunlar cok oluyor fıyatı da uygunmuş

    YanıtlaSil
  3. svdacım; diş fırçası uygulamasını ben de duymuştum daha önce ama bu balmlar elimin altına hazır bulunuyor ya, ara ara sürüveriyorum işte :)

    zeymurancım; Özellikle de rüzgarın ve ayazın çok olduğu zamanlar tam bir kurtarıcı ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...