Bak Bakalım Blogumda Var mı?

15 Kasım 2012 Perşembe

Avon Rare Gold EDP

Blogumda, kullandığım parfümler hakkında pek yazı olmadığını farkettim. Hele hele de çoook sevdiğim ve her kış mutlaka 1 tane bitirdiğim parfümüm hakkında :)
Avon'un "Tutkulu, Görkemli, Kadınsı" sloganıyla satmakta olduğu bu parfüm, tropikal çiçek kokularından oluşuyor. Yasemin, ylang ylang, portakal çiçeği, vadi zambağı ve miskten oluşan egzotik bir karışım, bu parfümün notalarını oluşturuyor. Bu koku, tam bir kış kokusu.
Yıllar boyunca kalıcı, tenime ve tarzıma uyan bir parfüm aradım ve tamamen bir tesadüf eseri bu parfümle tanıştım. Çok fahiş fiyatlara satılan parfümler de kullandım ama hiçbiri ne bu parfüm kadar kalıcı olabildi, ne de tenime bu parfüm kadar uyumlu olmayı başarabildi. Birçok parfüm birkaç saat içerisinde kalıcılığını yitirmesine rağmen bu parfüm ertesi gün bile buram buram kokuyor.
50 ml'lik şişesiyle gayet sevimli, şişesinin küçük olması çantada taşınabilirliğini kolaylaştırıyor.
Parfümün, çok sevdiğim bir tarafı da Avon markasına ait olmasına ve çevremde çok fazla Avon kullanıcısı olmasına rağmen alıcısının çok fazla bulunmaması.Bu sayede koku biraz daha "benim" oluyor :))
Umuyorum Avon, bu parfümü satıştan kaldırmaz ve ben uzun yıllar daha bu kokuyu kullanabilirim...

2 yorum:

  1. bu değil ama rare pearls olanına bayılıyorum ben de eğer uygun fiyatlı ve iyi parfum arıyorsanız bir avon kataloguna bakmalı :))

    YanıtlaSil
  2. Rare Pearls biraz daka keskin çiçek kokulu, o yüzden bunu tercih ediyorum ben :) ve kesinlikle katılıyorum sana tatlım, parfümleri genel olarak başarılı ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...