Bak Bakalım Blogumda Var mı?

11 Aralık 2011 Pazar

Far Setlerim

Her ne kadar elimizde birbissürü far, ruj, allık, rimel vsvsvsvs. bulunsa da herkesin kozmetik masasında mutlaka en az 1 de makyaj seti vardır diye düşünüyorum.
Bunlar da benim setlerim:
Cameleon: Strawberry'den almıştım. Farlar, far bazı kullanıldığında uzun süre kalıcı, toz toz uçuşmuyor, renklerini de iyi veriyor.
Rujlarına bayılıyorum. Kokuları da ağır değil, yapısı güzel. Allık ve pudraları kullanmadığım için yorum yapamıyorum. 
Lancome: Orjinal değil ama geçen yıl aldığım bu setin kapağını açtığımda hala misler gibi kokuyor, farın yapıları da gerçekten çok başarılı, 

Ve son olarak Pretty; Farları kalıcılık konusunda idare eder, ıslak ve kuru olarak kullanılabilirliği, farların işe yaramasını sağlıyor.
 
Yaz boyunca setin bu pudrasını kullandım, hatta şimdilerde bitmek üzere. (Fotoğrafları daha önce çekmiştim.)

Likit rujları ise hala kullanmadım. 

5 yorum:

  1. ben artık akıllandım elimdeki setleri arkadaşlarıma verdim:) çünkü bu kadar çoklu olanları kullanamıyorum sıra gelmiyor dediğin gibi:) Ama 4 lü 10 lu falan kullanmayı çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Evet benim de strawbery den aldığım bir far-ruj-allık-pudra setim var ve başlı başına makyaj uzmanı bence :)

    YanıtlaSil
  3. :)
    Özgecim, ben de kozmetik masamın üzerine yaydım bu setlerimi, hergün kullanmaya çalışıyorum, hatta hemen hergün yeni bir renk keşfediyorum ;)

    Senin strawberry'den aldığın setin markası nedir kelebek?

    YanıtlaSil
  4. gözlerim bayram etti :)) çok güzel görünüyor epey fazla benimkilere göre güle güle kullan canım ama kullan kullan bitmezki bunlarda:))

    YanıtlaSil
  5. :) Oooff tamamen haklısın Daphnecim, bir taraftan alırız, bir taraftan da bitirmeye çalışırız. Ama o kadar çoktur ki aldığımız, hayatta bitiremeyiz ;)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...