Bak Bakalım Blogumda Var mı?

23 Eylül 2011 Cuma

Müthiş Bir Saç Bakımı Önerisi

Bu esansı asıl kullanma amacım; özellikle mevsim geçişlerinde karşılaştığımız saç dökülmesi sorunu. Aktardan aldığım bu esanstan, 400 ml' lik şampuanımın içine 2 kapak döktüm. Her yıkama öncesi şişeyi iyice çalkalayıp kullanıyorum.
Yaklaşık 3 haftadır yaptığım bu uygulamanın ardından saç dökülmesi sorunuma çare bulmamın yanısıra saçlarım inanılmaz derecede güçlendi, ayrıca müthiş derecede parlak bir görünüme kavuştu. Henüz gözle görülür bir farklılık yaşamadım henüz, ama internetten yaptığım araştırmalarım sırasında bu esansın saçları çok kısa sürede uzattığını, güçlendirdiğini ve ayrıca kepek oluşumunu önlediğini öğrendim.

Büyük bir keyifle  esansı kullanmaya devam edicem. Bu zamana kadar herhangi bir eksisini görmedim. Bazı kullanıcılar, esansın saçlarını kuruttuğunu yazmışlar ama ben şampuan sonrası mutlaka saç kremi kullandığım için bu negatif etkisini de yaşamadım. Saçı geç uzayanlara, dökülenlere, kepek sorunu olanlara, mat ve donuk görünümlü saça sahip olanlara tavsiyemdir ;)

5 yorum:

  1. benimde saçlarım dökülüyor şu sıralar çok fazla. daha önce bende bu esansı kullanmayı düşünmüştüm ama bana saçı keçe gibi sert yapar dediler. ztn saçlaırm kuru benimde.. karar veremedim doğrusu!

    YanıtlaSil
  2. Evet, saçları sertleştirdiği doğru, ama dediğim gibi şampuanın içerisine çok fazla bu esanstan dökmezsen ve ardından saç kremi kullanırsan herhangi bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. En azından bende durum bu. Karar senin olsun :)

    YanıtlaSil
  3. eşim üzerinde denemek istiyorum:) teşekkürler...

    YanıtlaSil
  4. :))
    Ben denedim, eşim kabul etmedi, bakalım sende ne olacak :)
    Sevgiler...

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...