Bak Bakalım Blogumda Var mı?

22 Eylül 2011 Perşembe

Hello Kitty Cherry Glossy Lip Balm

Blogumu ve sizleri çooook özledim. Birkaç gündür müthiş yoğun bir şekilde çalışmaktayım ama aklımın bir köşesinde de hep blogum ve sizler varsınız. Kimler ne yapmış, blogum ne durumda, ne var ne yok hep bir merak içerisindeyim. Blogger müthiş derecede bağımlılık yaptı bende. Neyse, şu birkaç günü atlatalım bakalım da eski günlerime dönebilecek miyim görelim? Bu süre zarfında sizler beni yalnız bırakmazsınız değil mi?

Sizlere burada İspanya'ya yaptığım gezi sırasında aldığım cicileri fotoğraflamıştım. Onlar içerisinde sonbaharın kendini hissettirmeye başladığı şu günlerde sıklıkla kullandığım ve memnun kaldığım bu ciciden bahsetmek istiyorum.

İşte sizlere minicik küçücük sempatik kutusunda missler gibi kiraz kokulu lip balmım. Şeffaf görünümlü ama kutusunda kırmızı renkli gibi duran, şeker mi şeker bir dudak koruyucu.


Yazın kavurucu sıcaklarından ve güneşten kurumaya yüz tutmuş dudaklarım için ilaç gibi bir ürün oldu balm. Yukarıda da bahsettiğim gibi son günlerde dudak bakımımı bununla yapıyorum. Dudağıma sürdükten sonra rahatsız edici bir tadı ve kokusu olmadığını gördüm. Ruj kullanmadığımda; özellikle de akşamları bu balmı sık sık dudaklarıma uyguluyorum gayet başarılı.

2 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...