Bak Bakalım Blogumda Var mı?

8 Eylül 2011 Perşembe

Gabrini Diamonds Serisi

Gabrini'nin yeni serisinden haberdarsınızdır artık, hatta üzerine bir de yeni seri çıkardılar. Fakat ben hala bu seriyi herhangi bir yerde göremedim. Gabrini'nin bu konuda biraz daha yönlendirici olması gerek diye düşünüyorum. Gürol Bey'le görüşmelerimizde de bu konuyu iletmiştim kendisine.
Gabrini, "Summer Edition" serisi ile yazı canlı, cıvıl-cıvıl geçirdik, henüz renklerinin tamamı tırnaklarımızda yer almamışken "Diamonds" serisini sürdü piyasaya ve pırıltılı tırnaklara sahip olmamızı sağladı. Şimdilerde ise "Mirros Colours" serisiyle gündemde.
Ben, bayağı geç kaldığımı düşünüyorum ama yine de hala haberdar olmayan varsa ya da renkler konusunda bilgilenmek isteyen olursa diye bu postu hazırlamak istedim.
Şu renklerin tatlılığına bakar mısınız? Bayram şekerleri gibiler :) 
Serideki favori renklerin numaralarına çarpı işareti koydum. En kısa sürede renklerle ilgili postları buradan yayınlarım. 
Yaklaşık 2 hafta önce piyasaya sürüldüğü bilgisini aldığım bu cicilere sahip olmak için http://www.e-gabrini.com/  ve http://www.kompedan.com.tr/magazalar  adreslerinden yararlanabilirsiniz. 
Gabrini ve Gürol Bey'e teşekkürler...

1 yorum:

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...