Bak Bakalım Blogumda Var mı?

27 Mayıs 2011 Cuma

İspanya Yolcusu Kalmasııınnn

Bu defa rotamızı İspanya'ya çevirdik. 10 günlük tur sonrası yine buralarda olucam. 10 gün boyunca İspanya'nın tam 10 şehrini gezicez. 2 haftadır sürekli internetten İspanya hakkında araştırma yapıyorum. Nereye gidilir, nereler görülmeli, ne yemeden dönmemeli, neler alınmalı vsvsvsvs hepsini araştırdım. Yarın gece İstanbul'a gidiyoruz, ertesi gün İspanya'dayız. Müthiş heyecanlıyım :)) Valizimi hazırlamadım henüz, sadece her zaman yaptığım gibi uzuuun bir liste hazırladım, bugün ve yarın da valize atarım hepsini.

O yüzden 9 Haziran'a kadar yokum arkadaşlar. Kendinize iyi bakın, döndüğümde neler yaşadım bol anlatımlı ve bol fotoğraflı postlarımda sizlerle paylaşıcam ;)

Dipnot: Çekilişlerine katıldığım blogger arkadaşlarım: Eğer yaptığınız kampanyada ödülü kazanırsam hakkımı saklı tutarsınız değil mi?

Sevgiler...
Dipnot: Fotoğraf, internetten alıntıdır.

2 yorum:

  1. ooooo en çok gitmek istediğim yerr =) şimdiden iyi yolculuklar kazasız gidin gelin inşallah lütfen bol bol resim çekk ne olurrr
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. İspanya muhteşem bir ülke;hayırlı yolculuklar,bol bol gezip,resim çekin.bende şu sıralar İspanya( La Rioja) bir minyatür sanatçısına sipariş *Scheherazade*sanat bebeğiçalışıyorun.Kampanyada kazanırsanız.Hakkınız saklı kalır endişe etmeyin.İspanya dönüşü Hediyelerinizi kapınızdan alırsınız.Sevgiyle-mutlu kalın :)

    YanıtlaSil

Adsız yorumlar yayınlanmayacaktır, teşekkürler...