Bak Bakalım Blogumda Var mı?

25 Nisan 2014 Cuma

Eda Taşpınar ile buluşma 26 Nisan’da Watsons’ta!

26 Nisan Cumartesi günü Cevahir AVM Watsons mağazasına uğrayanlar, Eda Taşpınar ile tanışıp bronzluğun altın kurallarını kendisinden dinleme ve  Eda Taşpınar’ın bronzlaştırıcı ürünlerini deneme fırsatı yakalayacak!  








Yaz yaklaşırken doğru ve kalıcı bronzlaşmanın püf noktalarını öğrenmek, cildinize en uygun bronzlaştırıcı seçimini nasıl yapacağınızı görmek ve Eda Taşpınar’ın cildinizi bronzlaştırırken korumaya yardımcı olan yepyeni bronzlaştırıcı ürünleri ile tanışmak için 26 Nisan Cumartesi Watsons Cevahir mağazasına uğrayın.

 Ayrıca Eda Taşpınar’ın Watsons mağazalarında satışa sunulacak, selüliti doğal yollarla yenmenize yardımcı olacak “Doğal At Kılı Fırçası”nı keşfedin.

 Vücudunuzu plajlara hazırlamanın ipuçları 26 Nisan Cumartesi saat 13.00’den itibaren Eda Taşpınar’la Watsons’ta! 

 Watsons’ta her zaman daha fazlası var.

SULTANLAR AŞKINA- ANNELER GÜNÜ KOLEKSİYONU



İLK KEZ VE SADECE KOZALAC.COM’DA SATIŞA SUNULAN, “SULTANLAR AŞKINA” İSİMLİ OSMANLI HANEDANLIĞI’NIN MÜCEVHERLERİNDEN BİRİNİ ANNENİZE ARMAĞAN EDİN.

GÖNLÜNÜZÜN SULTANINA: “SULTANLAR AŞKINA”

Bernar Havlici’nin eşsiz tasarımları ile oluşturulan, Hürrem küpesi ve Kanuni yüzüğü ile ünlenen “Sultanlar Aşkına” koleksiyonundaki mücevherler, anneniz için çok özel bir hediye olacak.

Takı ve aksesuar sitesi Kozalac.com’da ilk kez satışa sunulan, 320 parçadan oluşan “Sultanlar Aşkına” koleksiyonundaki mücevherler, Anneler Günü’nde annenize özel olduğunu hissettirecek.



Türkiye’nin en değerli internet sitesi Kozalac.com tarafından satışa sunulan “Sultanlar Aşkına” koleksiyonunda bir çok seçenek yer alıyor. Elmas, yakut, zümrüt, safir gibi değerli taşlarla hazırlanan yüzük, küpe ya da kolye, annenizin sultan gibi hissetmesini sağlayacak.



Ulaşılamaz zannedilen mücevherleri ulaşılabilir kılmasıyla dikkat çeken Kozalac.com, Türk tasarımcıların da imzasını taşıyan toplam 5 bin ürünü ile mücevheratta yeni bir değer oluşturuyor. 



Kozalac.com Hakkında;
2013 yılında kurulan takı ve aksesuar sitesi Kozalac.com, adını kozalakın pırlantaya benzer formundan almıştır. Kozalac.com, mücevher kategorisinde 7 farklı marka, aksesuar kategorisinde ise 20 farklı markayı takı ve aksesuar tutkunlarıyla buluşturmaktadır.
Kozalac.com’un öne çıkan özellikleri arasında, seçilen ürüne özel kombin önerileri sunulması, 5 bin TL üzeri ürünleri “Özel Sunum” ayrıcalığıyla yakından inceleme hizmeti ve satın alınan ürünlerin VIP teslimat imkanıyla güvenli alışveriş imkanı yer alıyor.


24 Nisan 2014 Perşembe

Vitringez.com Kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan Endeavor Girişimcisi Seçildi

Gelişmekte olan ülkelerdeki girişimcileri destekleyen Endeavor’un Türkiye ofisi Modanın Arama Motoru Vitringez.com’un kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan’ı Türkiye’nin Endeavor girişimcileri olarak seçti.


Ekonomik gelişime katkıda bulunmak amacıyla etkin girişimcileri belirleyerek destek veren Endeavor Türkiye Ofisi, Uluslararası Seçim Paneli’nde Türkiye’yi temsil edecek adayları belirledi.


Girişimciliği destekleyerek sürdürülebilir ekonomik kalkınmanın itici gücü olma vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Endeavor Türkiye Ofisi, 20 Mart 2014 Perşembe günü ‘Endeavor Girişimcileri’nin seçimini gerçekleştirdi. Türkiye’nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirmek ve kolaylaştırmak amacıyla kurulan Vitringez.com’un kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan’ı Endeavor Girişimcisi olarak seçildiler.




2007 yılından beri Türkiye’deki girişimcilere destek veren Endeavor’un Uluslararası Seçim panelinde Türkiye’yi ‘’Modanın Arama Motoru’’ mottosuyla yola çıkan Vitringez.com kurucuları Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan temsil edecek.


Vitringez.com
Türkiye'nin alışveriş alışkanlıklarını değiştirmek ve kolaylaştırmak amacıyla Natali Yeşilbahar ve Önder Göğebakan tarafından kurulan ve 2013 Kasım ayı itibarıyla hizmet vermeye başlayan Vitringez.com; arama kutucuğu ve detaylı kategorileriyle kullanıcılarının aradıkları ürüne en fazla seçenekle, en hızlı şekilde ulaşmalarını sağlıyor. ‘’Modanın Arama Motoru’’ mottosuyla yola çıkan Vitringez.com; İndirim Alarmı, Moda Alarmı ve Listeleme gibi özellikleriyle online alışverişi kişisel bir deneyim haline getirirken tüm bu özellikleriyle alışveriş ve moda tutkunu internet kullanıcılarının hayatını kolaylaştırıyor. Oluşturduğu Vitringez Blog ile de moda ve trend haberlerini eğlenceli bir şekilde sunarak farklılığını gösteren Vitringez.com; ziyaretçilerine 2.500’den fazla marka altında 700.000 ürün seçeneği sunuyor.



23 Nisan 2014 Çarşamba

Bebeğinizi Dünyasını Tasarlayın


www.babyland.com tüm dünyada ailelerin yaygın olarak kullandığı “Hediye Listesi” sistemini Türkiye’ye taşıdı. Bu sayede hamile ve annelerin bebekli hayatı artık çok daha kolay olacak.


Bebekler, bebek sahibi anneler ve hamileler için 10.000’den fazla ürün ve hizmet çeşidinde alışveriş imkanı sunan babyland.com, yeni Hediye Listesi özelliğiyle tüm annelere bebekli hayatlarını istedikleri gibi tasarlama imkanı veriyor.


Babyland.com internetten satın almanın konforu ve avantajlarını sunarken hediye Listesi sistemiyle bebeğe ve anneye gelen hediyelerin amaca, beğeniye uygun olmasını hedefleniyor. Geniş ürün yelpazesinde her çeşit bebek giyiminden bebek arabalarına, mutfak malzemelerinden organik ürünlere, sağlık gereçlerinden oyuncaklara, bebek yüzme kurslarından anne-bebek yogasına kadar her şey bulunuyor. Kullanıcılar isterse bu ürün ve hizmetleri direkt olarak da satın alabiliyor. Veya bir Hediye Listesi oluşturarak sevdiklerinin onlara bu listeden hediye almasını bekleyebiliyor.

Babyland.com ürün çeşitliliğinin yanı sıra, anneler için rehberlik hizmeti veren liste önerileri de sunuyor; “Hamilelikte ihtiyaçlar nelerdir?”, “Doğum sonrası ve hastane çıkışında neler gerekir?”, “Diş buğdayı, doğum günleri, özel partiler için özel hediyeler neler olabilir?”, “Bebeğiniz için banyoda, tuvalette nelere ihtiyaç duyarsınız?” gibi sorulara da cevap veren liste örnekleri, kullanıcılara rehberlik hizmeti sunuyor.

Üstelik 23 Nisan boyunca tüm ürünlerde %5 indirim ve ücretsiz kargo kampanyasıyla miniklerinize en güzel bayram hediyelerini seçebilirsiniz.


www.facebook.com/pages/babylandcom/161317994054883
twitter.com/mybabyland
instagram.com/babylandcom
pinterest.com/babyland.com
google+/babyland.com

21 Nisan 2014 Pazartesi

Ali Baba Doğal Taş İşbirliği ile 100 Kişiye Muhteşem Fırsat!

Birbirinden güzel ve değerli taşlarla yapılan takı ve aksesuarların uygun fiyatlara satıldığı Ali Baba Doğal Taş'ın izleyicilerime özel bir sürprizi var!

Aşağıda, firmanın satışa sunduğu ürünlerden sadece birkaçını görüyorsunuz.  Baharı, birbirinden şık takılarla karşılamanız ve daha şık görünmenizi sağlamak için Ali Baba Doğal Taş, siz blog izleyicilerime yapacağınız alışverişlerinizi % 30 daha indirimli satın alabilmeniz için harika bir fırsat sunuyor!





Yapmanız gereken tek şey; Ali Baba Doğal Taş sitesine girerek, seçiminizi yapmak ve satın alma işlemi sırasında   MwWJdFdJ89  kodunu girmek. Hepsi bu kadar! Sepetinizde bulunan 150,00 TL ve üstü siparişlerinizde bu kodu girdikten sonra alışverişinizi % 30 daha az ödeyerek tamamlayabilirsiniz.

30.06.2014 tarihine kadar sürecek olan kampanyamız, 100 kişi ile sınırlı. Acele edin, doğal taşlardan yapılmış olan birbirinden güzel takılara % 30 daha az ödeyerek sahip olun ;)

20 Nisan 2014 Pazar

Çekiliş Kazanmış(t)ım...

Herkese mutlu pazarlar...

Artık daha aktif olucam dedim internet bağlantımızda sıkıntı olunca yine istediğim gibi aktif olamadım ne yazık ki. Bu arada miniğimin de doğum günü partisini yaptık, derken işte şimdi buradayım :)

Taşınma döneminde sevgili Mor Hastası'ndan gelen "Tebrikler" mailiyle aşağıdaki ciciyi kazandığımı öğrendim. Taşınma dönemimde olduğum için de başka bir adres verdim ve elime geçmesi uzun sürdü. Ciciye kavuştuktan sonra da internet bağlantımın olmaması nedeniyle yayınlamam bugüne kaldı.

Öncelikle Mor Hastası'nın özeni ve ilgisi için kendisine bir de buradan çok teşekkür etmek istiyorum. Paketi açtığımda harika bir hediye paketi ile karşılaştım.


Kazandığım hediyenin yanında bir de H&M'den gloss eklemiş. 


Miniğimin doğum gününde far paletini denedim, en kısa sürede detaylı yorumlarımla blogumda olacaklar. Gloss ise tam baharlık.

Dediğim gibi, sevgili Mor Hastası'na ilgisi ve özeni için tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Blogunu mutlaka inceleyin derim.


17 Nisan 2014 Perşembe

Anne Sütünün Antibiyotik Kullanımı Gerektiren Hastalıkları Azalttığını Biliyor Muydunuz?

Sevgili anneler, anne sütü mucizedir, bebeğiniz ilk doğduğu andan itibaren büyüme ve gelişme için gerekli olan tüm sıvı, enerji ve besin ögelerini içerir. Eşsiz içeriği ile bağışıklık sistemi gelişimini destekler, antibiyotik kullanımı gerektiren hastalıkları azaltır.

Bebeğinizin bağışıklığını guclendirmek için onu 2 yaşına kadar anne sütü ile besleyin. Anne sütü alımı azaldığındaysa bebeğinizin bağışıklığını Aptamil ile desteklemeye devam edebilirsiniz.

Detaylı bilgi için tıklayınız.

Bir boomads advertorial içeriğidir.

Işıldamak İçin Sadece 3 dakika Yeterli Olabilir!

Işıldamak İçin Sadece 3 dakika Yeterli Olabilir!




Havaların ısınmasıyla ışıltılı ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak daha fazla önem kazanır.

Fem Tüy Dökücü Kremler birbirinden eşsiz bitkisel içeriği sayesinde istenmeyen tüylere pratik ve hızlı bir çözüm sunar.

Hassas, normal ve kuru ciltlerin ihtiyaçlarına göre farklı bitkisel özlerle zenginleştirilmiş Fem Tüy dökücü Krem, cildi besleyip yumuşaklığını korumasına yardımcı olur. Formülündeki A, B, D ve E vitamin deposu olan Avokado yağı ve doğal özler sayesinde cildi yoğun bir şekilde nemlendirir. Böylece daha uzun süre yumuşak ve pürüzsüz bir cilde kavuşursunuz.

Uygulama sonrası kullanılan Jojoba yağı ve Aloe Vera ile zenginleştirilmiş özel formüllü pH Dengeleyici Cilt Bakım Losyonu ssayesinde cildiniz doğal nemini korurken, uygulama sonrası hissettirdiği rahatlama ile size bir ilki yaşatabilir.

Etkisi uzun süre devam eden Fem Tüy Dökücü Krem sayesinde istenmeyen tüylerden acısız kurtulmanın keyfini sürebilirsiniz.

 Tavsiye edilen raf fiyatı: 9,75 TL

15 Nisan 2014 Salı

Döndüm...

Bu yıl, benim için gerçekten çok yoğun geçiyor. Bir de (çok şükür ki) her güzel olayın üst üste gelmesi nedeniyle yoğunluğum katlanarak artıyor. Son dönemlerde ev satın almamız nedeniyle taşınma telaşımız vardı.  Ha taşındık ha taşınacağız derken, taşınma ve yerleşme işini de bitirdik nihayet :) Anane ve babaaane Gökçe'mle ilgilenirken, koskoca evin temizliği bana düştü. Fakat, planlı ve programlı çalışmam sayesinde kısa sürede tam anlamıyla yerleştik ve ben de blogger ve sosyal medya aleminde eskisi gibi; hatta eskisinden daha da aktif bir şekilde yazmaya başlayabilirim.

Taşınma telaşımın arasına Gökçe'nin dişinin çıkması nedeniyle diş buğdayı partisini de sıkıştırmıştık, şimdilerde ise miniğimin yaklaşan doğum günü partisi için telaşım başladı :) Şimdi onunla ilgileniyorum, bunun yanısıra 2 aydır devam eden başka bir hazırlığım var ki, sormayın gitsin, deli gibi çalışıyorum :)

Bu arada sizleri de çok özledim. Yazacak, anlatacak, paylaşacak çok şey birikti. Hepsi de sırayla sizlerle paylaşılmayı bekliyor. Döndüm ve artık buralardayım ;)

Sevgiler...

3 Nisan 2014 Perşembe

Taşınıyorum...

Herkese merhaba,
Son haftalarım müthiş bir koşturmaca ile geçiyor. Hepsine birden yetişmeye çalışıyorum tabi elimden geldiğince.
Geçtiğimiz günlerde "yuva"mızı satın aldık.
Birkaç gün buralarda olamayacağım. Hepinizi öpüyorum, bi taşınıp döncem ;)
Sevgiler...